برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

کنترل کيفيت فرآيند چند مرحله اي تصفيه شکرخام

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی، تهران، ایران
 
چکیده: 

مقدمه: اکثر محصولاتي که امروزه توليد مي شوند نتيجه فرآيندهاي چند مرحله اي هستند، به اين معني که فرآيندهاي چند متغيره اي هستند که طي چندين مرحله متوالي انجام مي شوند که در هر مرحله يک يا چندين مشخصه کيفي مختلف مطابق با مشخصات فرآيند مي تواند جهت کنترل کردن انتخاب شوند. هدف از انجام اين تحقيق تعيين پارامترهاي موثر بر کيفيت محصول شکر سفيد و ارايه يک مدل براي پيش بيني کيفيت محصول توليدي مي باشد.
مواد و روش ها: در دوره يک ماهه خط تصفيه شکرخام در کارخانه قند همدان تحت بررسي قرار گرفته است. کليه متغيرهاي کيفي موثر در تصفيه شکرخام و توليد شکر سفيد اندازه گيري و بر اساس مدل داراي خودهمبستگي علاوه بر پارامترهاي خود فرآيند، تحليل رگرسيوني براي ارزيابي کيفيت محصول توليدي بعمل آمده است.
يافته ها: يک روش مناسب براي کنترل کيفيت آماري فرآيند چندمرحله اي تصفيه شکر خام بر مبناي نمودار علت – معلولي، روابط خودهمبستگي و نمودارهاي کنترل ايجاد شده است که با استفاده از تحليل رگرسيوني مي توان کيفيت شکر توليدي را در حين فرآيند، ارزيابي کرد و بدين وسيله با اقدام اصلاحي از توليد شکر نامرغوب جلوگيري نمود. با استفاده از اين روش و پياده سازي آن مي توان شکر سفيد را با توجه به کيفيت مواد اوليه در کيفيت هاي دلخواه براي نياز نهايي گوناگون توليد کرد.
نتيجه گيري: نتايج ارزيابي نشان مي دهد در بين متغيرهاي مورد بررسي بيشترين ضريب همبستگي بين
pH پخت دوم، قند ملاس، بريکس شربت خام با کيفيت شکر سفيد (مجموع پوآن) مي باشد. همچنين براي مشخصه کيفي محصول (مجموع پوآن) خودهمبستگي وجود دارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

خداکرمی، و.، و علیجانی، ف.، و هنرور، م. (1392). کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام. علوم غذایی و تغذیه, 10(3 (پیاپی 39)), 21-28. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189597



Vancouver : کپی

خداکرمی وحید، علیجانی فرزاد، هنرور مسعود. کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام. علوم غذایی و تغذیه. 1392 [cited 2021May14];10(3 (پیاپی 39)):21-28. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189597



IEEE : کپی

خداکرمی، و.، علیجانی، ف.، هنرور، م.، 1392. کنترل کیفیت فرآیند چند مرحله ای تصفیه شکرخام. علوم غذایی و تغذیه, [online] 10(3 (پیاپی 39)), pp.21-28. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189597.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 293 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی