برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1390 , دوره  30 , شماره  1-2 ; از صفحه 1 تا صفحه 10 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات روي و پتاسيم بر رشد و گوشت ميوه زيتون (.Olea europaea L)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، شیراز، جمهوری اسلامی ایران
 
چکیده: 
اصل مقاله به صورت متن کامل انگليسي، در بخش انگليسي قابل رويت است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رمضانی، ص.، و شکافنده، ا. (1390). اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L). تحقیقات کشاورزی ایران, 30(1-2), 1-10. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189468



Vancouver : کپی

رمضانی صدراله، شکافنده اختر. اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L). تحقیقات کشاورزی ایران. 1390 [cited 2022January20];30(1-2):1-10. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189468



IEEE : کپی

رمضانی، ص.، شکافنده، ا.، 1390. اثرات روی و پتاسیم بر رشد و گوشت میوه زیتون (.Olea europaea L). تحقیقات کشاورزی ایران, [online] 30(1-2), pp.1-10. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189468.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 55 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی