برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي پتانسيل پروبيوتيکي انتروکوکسي جداسازي شده از محصولات لبني سنتي منطقه مغان و مشگين شهر

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهر، گروه میکروبیولوژی، اهر، ایران
 
چکیده: 

انتروکوکسي نقش مهمي در صنعت لبنيات دارد. همچنين بعضي از انتروکوکسي ها با منشاء لبنيات به عنوان پروبيوتيک گزارش شده اند. هدف از اين تحقيق، جداسازي و شناسايي انتروکوکسي ها از محصولات لبني سنتي مناطق مشکين شهر و مغان (اردبيل) و بررسي پتانسيل پروبيوتيکي آنها مي باشد. در حضور بافر فسفات سالين (pH برابر 2.5) 26 ايزوله مقاوم به اسيد و در حضور نمک هاي صفراوي، 10 ايزوله مقاوم، 7 ايزوله با تحمل بالا، 6 ايزوله با تحمل ضعيف و 3 ايزوله حساس شناسايي شد. شناسايي بيوشيميايي تعلق ايزوله ها به گونه هاي انتروکوکس آويوم (E.avium)، انتروکوکس فاسيوم (E. faecium)، انتروکوکس دورانس (E. durans) و انتروکوکس فکاليس (E. faecalis) را نشان داد. همچنين فعاليت آنتاگونيستي بررسي شده با روش چاهک گذاري نشان داد که ايزوله ها داراي قدرت مهارکنندگي عليه اشريشيا کولي، يرسينيا انتروکوليتيکا و ليستريا اينوکوا هستند. بررسي حساسيت به آنتي بيوتيک هاي مختلف نشان داد که تمامي سويه ها به ونکومايسين و کلرامفنيکل حساس بودند. همچنين همه آنها به سولفامتوکسازول مقاوم بودند. نتايج بيان مي کند که محصولات لبني سنتي منبع مهمي براي ارگانيسم هايي با خاصيت پروبيوتيکي مي باشند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جعفری، ب.، و منادی، ع.، و رضایی، ع.، و علی زاده، س.، و احمدی زاده، چ.، و برزگری، ا.، و پاشازاده، م.، و جعفرزاده، ح. (1391). ارزیابی پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکسی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی منطقه مغان و مشگین شهر. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز), 6(1 (پیاپی 21)), 1505-1513. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189390



Vancouver : کپی

جعفری بهبود، منادی علیرضا، رضایی علی، علی زاده سیامک، احمدی زاده چنگیز، برزگری ابوالفضل، پاشازاده مهرداد، جعفرزاده حامد. ارزیابی پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکسی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی منطقه مغان و مشگین شهر. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز). 1391 [cited 2021May12];6(1 (پیاپی 21)):1505-1513. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189390



IEEE : کپی

جعفری، ب.، منادی، ع.، رضایی، ع.، علی زاده، س.، احمدی زاده، چ.، برزگری، ا.، پاشازاده، م.، جعفرزاده، ح.، 1391. ارزیابی پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکسی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی منطقه مغان و مشگین شهر. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز), [online] 6(1 (پیاپی 21)), pp.1505-1513. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=189390.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 51 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی