برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

طعام و آداب آن از ديدگاه عرفا در متون ادب فارسي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

غذا از لوازم اوليه و اصلي حيات آدمي است و تاثير آن در تمام ابعاد زندگي بشر مشهود بوده و هست؛ بنا به همين اهميت، مساله تغذيه از ديدگاه صوفيه نيز به دور نمانده است. عرفا به طعام هم مانند ساير موارد پيرامون خود، با ديد منحصر به فردي که بر گرفته از عقايد و آراي خاص آنهاست، نگريسته اند و به اظهار عقيده، وضع آداب، ارائه توصيه و... همت گماشته اند؛ همچنين در تمثيلات خود از طعام و مسائل مرتبط با آن بهره گرفته اند. يکي از اصلي ترين توصيه هاي مشايخ به مريدان مبادرت به جوع بوده است که اقسام و ابعاد مختلفي دارد. اين مقاله به بررسي چگونگي موارد فوق پرداخته است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 85
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی