برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

طعام و آداب آن از ديدگاه عرفا در متون ادب فارسي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

غذا از لوازم اوليه و اصلي حيات آدمي است و تاثير آن در تمام ابعاد زندگي بشر مشهود بوده و هست؛ بنا به همين اهميت، مساله تغذيه از ديدگاه صوفيه نيز به دور نمانده است. عرفا به طعام هم مانند ساير موارد پيرامون خود، با ديد منحصر به فردي که بر گرفته از عقايد و آراي خاص آنهاست، نگريسته اند و به اظهار عقيده، وضع آداب، ارائه توصيه و... همت گماشته اند؛ همچنين در تمثيلات خود از طعام و مسائل مرتبط با آن بهره گرفته اند. يکي از اصلي ترين توصيه هاي مشايخ به مريدان مبادرت به جوع بوده است که اقسام و ابعاد مختلفي دارد. اين مقاله به بررسي چگونگي موارد فوق پرداخته است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سیدالماسی، پ.، و فرشبافیان صافی، ا. (1391). طعام و آداب آن از دیدگاه عرفا در متون ادب فارسی. بهارستان سخن (ادبیات فارسی), 8(19), 25-40. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=188759



Vancouver : کپی

سیدالماسی پروانه، فرشبافیان صافی احمد. طعام و آداب آن از دیدگاه عرفا در متون ادب فارسی. بهارستان سخن (ادبیات فارسی). 1391 [cited 2021September27];8(19):25-40. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=188759



IEEE : کپی

سیدالماسی، پ.، فرشبافیان صافی، ا.، 1391. طعام و آداب آن از دیدگاه عرفا در متون ادب فارسی. بهارستان سخن (ادبیات فارسی), [online] 8(19), pp.25-40. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=188759.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 125 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی