5 SID.ir | بررسي آگاهي و نگرش دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي تهران در ارتباط با بهداشت و ايمني مواد غذايي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي آگاهي و نگرش دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي تهران در ارتباط با بهداشت و ايمني مواد غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، میدان انقلاب، دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه مهندسی بهداشت
 
چکیده: 

بهداشت و ايمني مواد غذايي به عنوان يک اصل مهم در پيشگيري انسان از ابتلاي به بيماري ها و حفظ محيط از نظر آلودگي محسوب مي گردد. اين تحقيق با هدف بررسي آگاهي و نگرش دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي تهران در زمينه بهداشت و ايمني مواد غذايي مي باشد. اين مطالعه به صورت توصيفي - مقطعي با استفاده از پرسشنامه خود ايفاي روا و پايا در بين 300 نفر از دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي تهران که به روش نمونه گيري چند مرحله اي انتخاب شدند، انجام گرديد. پرسشنامه طراحي شده مشتمل بر سوالاتي در زمينه اطلاعات فردي، آگاهي و نگرش نسبت به بهداشت و ايمني مواد غذايي بود. کليه داده ها به وسيله نرم افزار SPSS-16 مورد تجزيه و تحليل قرار گرفتند. نتايج مطالعه نشان داد که 68%دانشجويان داراي آگاهي خوب و 31% داراي آگاهي متوسط در رابطه با بهداشت و ايمني مواد غذايي بودند. دانشجويان نگرش خوبي نسبت به بهداشت و ايمني مواد غذايي داشتند. بين جنس و ميزان آگاهي تفاوت معني داري مشاهده گرديد (P=0.002). همچنين در بين دانشجويان دانشکده هاي مختلف از نظر آگاهي تفاوت آماري معني داري وجود داشت (P=0.000). ولي تفاوت آماري معناداري در بين گروه هاي سني و آگاهي، مشاهده نگرديد. آگاهي داشتن نسبت به بهداشت و ايمني مواد غذايي يک امر مهم تلقي مي گردد. گرچه دانشجويان در اين تحقيق از سطح آگاهي خوبي برخوردار بودند، ولي به منظور ارتقاء دادن سطح آگاهي آنها نياز به برنامه ريزي دقيق تري احساس مي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 449
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی