APA :
کپیبختیاری، م.، و فرهنگی، م.، و ایمانی، ا.، و کمال، ش.، و رفیعی، غ. (1390). اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده های نیتروژنی در یک سازگان نیمه بسته پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران), 64(4), 281-291. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=151894
Vancouver :
کپی بختیاری مجید، فرهنگی مهرداد، ایمانی احمد، کمال شفق، رفیعی غلامرضا. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده های نیتروژنی در یک سازگان نیمه بسته پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران). 1390 [cited 2022May19];64(4):281-291. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=151894
IEEE :
کپی بختیاری، م.، فرهنگی، م.، ایمانی، ا.، کمال، ش.، رفیعی، غ.، 1390. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده های نیتروژنی در یک سازگان نیمه بسته پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران), [online] 64(4), pp.281-291. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=151894.