نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1390 , دوره  64 , شماره  4 ; از صفحه 281 تا صفحه 291 .
 
عنوان مقاله: 

اثر سطوح مختلف پروتئين جيره غذايي و زمان غذادهي بر توليد آلاينده هاي نيتروژني در يک سازگان نيمه بسته پرورش ماهي قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، ایران
 
چکیده: 
در اين آزمايش اثر کاهش درصد پروتئين جيره در يک وعده غذايي بر توليد آلاينده هاي نيتروژني توسط ماهي قزل آلاي رنگين کمان در يک سازگان نيمه بسته مورد بررسي قرار گرفت. بر اين اساس جيره غذايي (آ) با سطح پروتئين 41.5 درصد و جيره غذايي (ب) با سطح پروتئين 36.5 درصد فرموله و در دو وعده غذايي صبح و عصر، در قالب چهار تيمار غذايي به ماهيان ارائه شد. تيمار 1 (آ،آ)، در هر دو وعده غذايي جيره غذايي (آ) را دريافت کرد، تيمار 2 (آ،ب)، در وعده غذايي صبح جيره غذايي (آ) و در وعده غذايي عصر جيره غذايي (ب) و تيمار 3 (ب،آ)، در وعده غذايي صبح جيره غذايي (ب) و در وعده غذايي عصر جيره غذايي (آ) و تيمار 4 (ب،ب)، در هر دو وعده غذايي جيره غذايي (ب) را دريافت نمودند. کاهش پروتئين خام جيره غذايي از تيمار 1 به تيمار 4، با نتايج مطلوبي از نظر ميزان رشد، FCR و بقا همراه نبود اما در کاهش توليد آلاينده هاي نيتروژني موثر بود. در کليه تيمارها بين ميزان مصرف نيتروژن و توليد آلاينده هاي نيتروژني همبستگي معني داري مشاهده شد (P<0.05؛ r=0.81). کاهش ميزان پروتئين در يک وعده غذايي در تيمارهاي 2 و 3، اختلاف معني داري را از نظر ميزان رشد و FCR با تيمار 1 نشان نداد. با اين حال تيمار 3 در مقايسه با تيمار 2 آلاينده هاي نيتروژني کمتري توليد نمود (P<0.05).
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بختیاری، م.، و فرهنگی، م.، و ایمانی، ا.، و کمال، ش.، و رفیعی، غ. (1390). اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده های نیتروژنی در یک سازگان نیمه بسته پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران), 64(4), 281-291. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=151894



Vancouver : کپی

بختیاری مجید، فرهنگی مهرداد، ایمانی احمد، کمال شفق، رفیعی غلامرضا. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده های نیتروژنی در یک سازگان نیمه بسته پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران). 1390 [cited 2022May19];64(4):281-291. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=151894



IEEE : کپی

بختیاری، م.، فرهنگی، م.، ایمانی، ا.، کمال، ش.، رفیعی، غ.، 1390. اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و زمان غذادهی بر تولید آلاینده های نیتروژنی در یک سازگان نیمه بسته پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). شیلات (منابع طبیعی ایران), [online] 64(4), pp.281-291. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=151894.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 280 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی