مشخصات مقاله عنوان نشریه: دانش و پژوهش علوم دامي اطلاعات شماره: پاييز 1387 , دوره - , شماره 2 ; از صفحه 65 تا صفحه 75 . عنوان مقاله: مقايسه اثر استفاده از معيار ميزان قابل هضم و کل اسيد هاي آمينه ضروري جيره هاي غذايي بر عملکرد جوجه هاي گوشتي نویسندگان: حاجي خاني رامين, ايلا نيما, اكبري جور حسام, زارعي ابوالفضل, افسر علي آدرس: چکیده: اين تحقيق جهت مقايسه اثر جيره هاي تنظيم شده بر اساس برآورد اسيدهاي آمينه ضروري کل و قابل هضم در جيره هاي پايه ذرت و سويا بر روي عملکرد جوجه هاي گوشتي در قالب طرح کاملا تصادفي با 4 تيمار و 5 تکرار و هر تکرار شامل 20 جوجه نر گوشتي به روش فاکتوريل (2×2) انجام شد .فاکتور اول معيار اسيد آمينه (کل و قابل هضم)، و فاکتور دوم نوع جيره (رقيق و غليظ) بود.درمورد مصرف خوراک تنها اثر نوع جيره و اثرات متقابل در کل دوره معني دار شد (P<0.05) و اين موضوع حاکي از افزايش مصرف خوراک در جيره هاي رقيق نسبت به جيره هاي غليظ بود. در مورد افزايش وزن بدن تنها اثر معيار اسيد آمينه و اثرات متقابل در کل دوره معني دار شد (P<0.05) و در کل حاکي از افزايش وزن در جيره هاي غليظ با معيار اسيدهاي آمينه کل نسبت به بقيه جيره ها بود. در مورد ضريب تبديل غذايي اثر معيار اسيد آمينه غير معني دار بود (P³0.05). اثرات متقابل نوع جيره در معيار اسيد آمينه نيز در کل دوره معني دار شد (P≤0.05). در مورد صفات لاشه هيچ اثر معني داري در صفات ذکر شده در معيارهاي اسيد آمينه، نوع جيره و اثرات متقابل نوع جيره در معيار اسيد آمينه ديده نشد (P>0.05). در مورد تيتر آنتي بادي نيوکاسل تنها اثرات متقابل نوع جيره در معيار اسيد آمينه معني دار بود (P<0.05) که جيره غليظ در معيار اسيد آمينه قابل هضم بيشترين تيتر را داشت. به طور کلي تنظيم جيره بر اساس معيار اسيد آمينه کل نتايج مطلوب تري داشت. کلید واژه: اسيدهاي آمينه ضروري قابل هضم(Q4)اسيدهاي آمينه ضروري کل(Q4)جيره رقيق(Q4)جيره غليظ(Q4)عملکرد جوجه گوشتي(Q4) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: اثر استفاده از جيره هاي غذايي با پروتئين خام کاهش يافته حاوي مقادير کافي اسيدهاي آمينه ضروري بر عملکرد و ايمني جوجه هاي گوشتياثرات انرژي قابل متابوليسم ظاهري و حقيقي تصحيح شده براي ازت با اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم جيره هاي غذايي بر عملکرد جوجه هاي گوشتيتعيين اثرات استفاده از اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم بر عملكرد جوجه هاي گوشتي سويه آريناستفاده از ضرايب قابليت هضم ليزين و اسيدهاي آمينه گوگرددار در بهينه سازي عملكرد جوجه هاي گوشتيمقايسه عملکرد جوجه هاي گوشتي تغذيه شده با جيره هاي تنظيم شده براساس اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم مقالات همایشی مرتبط: تولید اسیدهای آمینه و مشتقات آنها با استفاده از رهیافت های زیست فناوریبررسی اثرات تراکم گله و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی در سنین اولیه (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)رقیق سازی جیره و اثر آن بر رشد جبرانی و صفات عملکردی جوجه های گوشتیبررسی پروفایل اسیدهای آمینه در گیاهچه ها و بذور گندم تحت تنش خشکی و آبیاری مجددافزودن پودر برگ مورد (Myrtus communis) به جیره اسیدی شده برای جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه بازدید یکساله 103 آخرین های بلاگ شماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگل ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی