مشخصات مقاله عنوان نشریه: دانش و پژوهش علوم دامي اطلاعات شماره: زمستان 1387 , دوره - , شماره 3 ; از صفحه 59 تا صفحه 67 . عنوان مقاله: مقايسه جداول کاربردي آناليز مواد خوراکي در تنظيم جيره غذايي جوجه هاي گوشتي نویسندگان: ميرجلالي اميرهوشنگ, شيوازاد محمود, ركني حسن آدرس: چکیده: به منظور بررسي تاثير استفاده از بهترين جدول آناليز مواد خوراکي در تنظيم جيره غذايي جوجه هاي گوشتي آزمايشي با استفاده از 270 قطعه جوجه گوشتي يک روزه سويه تجاري راس اجرا شد. در اين آزمايش از طرح کاملا تصادفي شامل 3 تيمار و هر تيمار متشکل از 6 تكرار و هر تکرار حاوي 15 قطعه جوجه نر و ماده استفاده شد. تيمارهاي آزمايشي در کل دوره پروش عبارت بودند از جيره هاي غذايي تنظيم شده با يکي از جداول استاندار آناليز مواد خوراکي بر اساس نسبت هاي ارايه شده اسيدهاي آمينه ضروري در: NRC (1994)، FEEDSTUFF، DEGUSSA. در اين آزمايش متغيرهاي افزايش وزن، مصرف خوراک، ضريب تبديل غذايي، شاخص توليد، هزينه دان مصرفي به ازاي يک کيلوگرم وزن زنده اندازه گيري شدند.پس از تجزيه و تحليل داده ها نتايج نشان دادکه در کل دوره، اختلاف بين ميانگين افزايش وزن جوجه ها معني دار گرديد (P>0.05). در مورد خوراک مصرفي در کل دوره هيچ اختلاف معني داري بين گروه ها مشاهده نشد (P<0.05). هم چنين نتايج نشان دادکه در کل دوره پرورش، ميانگين اختلاف بين ضريب تبديل غذايي جوجه ها معني دار مي باشد (P>0.05). در مورد شاخص توليد در بين تيمار هاي مختلف تفاوت معني داري مشاهده گرديد (P>0.05). از نظر هزينه دان مصرفي به ازاي يک کيلوگرم وزن زنده هيچ اختلاف معني داري بين گروه ها مشاهده نشد (P<0.05).لذا به نظر مي رسد در اين آزمايش نسبت هاي ارايه شده توسط NRC (1994) نسبت به ساير مراجع با نتايج مطلوب تري همراه بود. کلید واژه: جوجه هاي گوشتي، استانداردهاي غذايي، NRC(Q4)FEEDSTUFF(Q4)DEGUSSA(Q4) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: فراسنجه های خونیاجزا عملکردمرغ تخم گذارجوجه گوشتی ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثرات سطوح مواد مغذي پيشنهادي بر عملکرد و صفات لاشه جوجه هاي گوشتي سويه راساستفاده از سطوح متفاوت دانه باقلا با و بدون آنزيم در جيره غذايي جوجه هاي گوشتي تاثير برنامه هاي مختلف محدوديت غذايي بر عملکرد جوجه هاي گوشتيتعيين ارزش غذايي بستر بر جاي مانده از توليد اسيد سيتريک و بررسي اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه هاي گوشتيتعيين اثرات استفاده از اسيدهاي آمينه کل و قابل هضم بر عملكرد جوجه هاي گوشتي سويه آرين مقالات همایشی مرتبط: کاربرد پودر بقایای کشتارگاهی طیور تولیدی استان قم در تغذیه جوجه های گوشتی اثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن امعاء و احشاء و چربی محوطه شکمی در جوجه های گوشتیاثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن سینه و ران در جوجه های گوشتیبررسی استفاده از پودر سیب زمینی خام در جیره جوجه های گوشتیبررسی اثر مکمل عصاره آویشن فرآوری شده بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، فاکتورهای خونی و درصد تلفات جوجه های گوشتی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه بازدید یکساله 365 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی