برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1389 , دوره  7 , شماره  4 ; از صفحه 99 تا صفحه 106 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين برخي خواص فيزيکي سه رقم شلتوک در رطوبت هاي مختلف

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه محقق اردبیلی
 
چکیده: 

مشخصات فيزيکي محصولات کشاورزي به منظور طراحي بهينه ماشين هاي فرآوري، کاشت و برداشت و همچنين به منظور کاهش تلفات و حفظ کيفيت محصولات طي عمليات برداشت از اهميت فراواني برخوردار مي باشند. دراين تحقيق برخي خصوصيات فيزيکي سه رقم متداول برنج (ارقام خزر، هاشمي و هيبريد) شامل ابعاد اصلي، قطر هندسي، قطر حسابي، ضريب کرويت، سطح و حجم دانه ها، وزن هزار دانه، چگالي ظاهري، حجم واقعي، چگالي واقعي، زاويه شيب طبيعي و زاويه استقرار در چهارسطح رطوبتي 10، 14، 18 و 22%w.b. (از رطوبت برداشت تا رطوبت نگهداري) تعيين و اثر محتواي رطوبت محصول بر آنها مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان داد که با افزايش محتواي رطوبت محصول ابعاد اصلي، قطر هندسي، قطر حسابي، ضريب کرويت، سطح و حجم دانه ها، وزن هزار دانه، چگالي ظاهري، چگالي واقعي و زاويه شيب طبيعي به طور معني داري افزايش مي يابد در حاليکه حجم واقعي کاهش مي يابد. همچنين با افزايش محتواي رطوبت محصول زاويه استقرار به طور معني داري افزايش يافت. در تمام سطوح رطوبتي مورد مطالعه در بين سطوح تماس بيشترين ميانگين زاويه استقرار در هر سه رقم، به سطح تماس ورق سياه و کمترين ميانگين زاويه استقرار در ارقام خزر و هيبريد به سطح تماس ورق روغني و در رقم هاشمي به سطح تماس ورق گالوانيزه اختصاص داشت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عسکری اصلی ارده، ع.، و شجاعی، س.، و شکربیگی، ص. (1389). تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران, 7(4), 99-106. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125043



Vancouver : کپی

عسکری اصلی ارده عزت اله، شجاعی سمانه، شکربیگی صدیقه. تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران. 1389 [cited 2021August03];7(4):99-106. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125043



IEEE : کپی

عسکری اصلی ارده، ع.، شجاعی، س.، شکربیگی، ص.، 1389. تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 7(4), pp.99-106. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125043.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 104 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی