برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1389 , دوره  7 , شماره  4 ; از صفحه 65 تا صفحه 72 .
 
عنوان مقاله: 

تهيه و بررسي ويژگي هاي کيفي برگه خرمالو

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* قطب علمی مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات محصولات استراتژیک کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

يکي از بهترين روش هاي کاهش هزينه حمل و نقل و افزايش عمر انبارماني ميوه ها و محصولات کشاورزي خشک کردن آنها مي باشد. ميوه خرمالو (Diospyrus kaki L.) به منظور خشک کردن، تهيه برگه و بررسي ويژگي هاي کيفي آن در رطوبت اوليه .wb 21.75% مورد مطالعه قرار گرفت. ويژگي هاي کيفي مورد بررسي در اين تحقيق شامل شيريني، رنگ، نرمي، قابليت جويدن، عدم گسي و بو بود. در اين تحقيق از 26 نفر در محدوده سني بين 25-30 سال براي انجام آزمون چشايي استفاده شد. سپس با انتخاب 3 سطح رطوبت 5، 10 و 15% و بررسي داده هاي آزمون چشايي، نتايج نشان داد که اگر چه سطح رطوبت %5 داراي بيشترين مزه شيريني و عدم گسي است اما سطح رطوبت %10 حداکثر مطلوبيت جويدن، نرمي و در نهايت بيشترين مطلوبيت کلي با امتياز 85.13% را به خود اختصاص داد. در نتيجه به نظر مي رسد براي تهيه برگه از ميوه خرمالوي با رطوبت اوليه مشابه بهتر است از برگه هاي با سطح رطوبت %10 استفاده شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حزباوی، ع.، و مینایی، س. (1389). تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو. علوم و صنایع غذایی ایران, 7(4), 65-72. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125034



Vancouver : کپی

حزباوی عیسی، مینایی سعید. تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو. علوم و صنایع غذایی ایران. 1389 [cited 2021July29];7(4):65-72. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125034



IEEE : کپی

حزباوی، ع.، مینایی، س.، 1389. تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 7(4), pp.65-72. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125034.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 74 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی