برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1389 , دوره  7 , شماره  4 ; از صفحه 55 تا صفحه 64 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي خواص مکانيکي و فيزيکي فيلم هاي خوراکي آلژينات کلسيم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 

در اين تحقيق دو نمونه فيلم با پايه آلژينات سديم تهيه شدند که فرمولاسيون اول شامل 5 گرم آلژينات سديم، 45 گرم قند دکستروز منوهيدرات، 270 ميلي ليتر آب مقطر و فرمولاسيون دوم شامل تمام مواد است و فقط بجاي دکستروز منوهيدرات از مالتودکسترين استفاده شده و مقدار 20 گرم گليسرول هم به آن اضافه شد. حجم هاي 50 ميلي ليتري فيلم ها روي صفحات پوشيده شده با ساران پهن شده و بعد از 48 ساعت در شرايط آزمايشگاه (دماي 23±2 درجه سانتيگراد و رطوبت 50±5% ) بصورت لايه نازکي خشک شدند. سپس در محلول ديگري داراي 2.74 گرم کلريد کلسيم، 0.9 گرم کربوکسي متيل سلولز و 49 ميلي ليتر آب مقطر بمدت 30 ثانيه غوطه ور شدند. ضخامت فيلم ها با ميکرومتر ديجيتالي تعيين شد و با دستگاه اينستران خواص مکانيکي ارزيابي شدند که بين دو نمونه فرمولاسيون تفاوت معني داري مشاهده نشد. خواص فيزيکي هم ارزيابي شدند که در نفوذپذيري به بخار آب تفاوت معني دار نبود اما در سرعت انتقال اکسيژن فرمولاسيون دوم کاهش معني داري را نشان داد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

برنجی اردستانی، س.، و عزیزی، م.، و ظهوریان، گ.، و هادیان، ز.، و امیری، ز. (1389). ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم. علوم و صنایع غذایی ایران, 7(4), 55-64. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125033



Vancouver : کپی

برنجی اردستانی سمیرا، عزیزی محمدحسین، ظهوریان گیتی، هادیان زهرا، امیری زهره. ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم. علوم و صنایع غذایی ایران. 1389 [cited 2021May10];7(4):55-64. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125033



IEEE : کپی

برنجی اردستانی، س.، عزیزی، م.، ظهوریان، گ.، هادیان، ز.، امیری، ز.، 1389. ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 7(4), pp.55-64. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=125033.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 113 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی