نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1390 , دوره  8 , شماره  1 ; از صفحه 73 تا صفحه 79 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين برخي خواص فيزيکي و مکانيکي کدو مسمايي جهت فرآيند سرزني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 
براي فرآوري محصولات کشاورزي از جمله سبزيجات نياز به اطلاعات کافي از خواص فيزيکي و مکانيکي آنها مي باشد. هدف در اين تحقيق تعيين خواص فيزيکي و مکانيکي مرتبط با روند سر زني کدوي مسمايي بوده است. خواص فيزيکي اندازه گيري شده شامل طول، جرم، قطر از سر، قطر از دم، حجم، چگالي، ضريب کرويت و ميانگين قطر هندسي بود. براي تعيين خواص مکانيکي، تست برش به کمک دستگاه آزمون مواد بر روي نمونه هاي کدو مسمايي انجام گرفت. آزمايش ها در سه سطح جرمي (g,m>120g g<m<120 95 و m<95) در سرعت بارگذاري 50 ميلي متر بر دقيقه، در جهت بارگذاري عمودي (درجهت قطر از سر) انجام شد. پارامترهاي بدست آمده از خواص مکانيکي شامل نيرو، انرژي بيشينه برش و نيروي تسليم بيولوژيکي بودند. نتايج خواص فيزيکي نشان داد که ميانگين طول، جرم، حجم، چگالي، ضريب کرويت، قطر از سر، قطر از دم و ميانگين قطر هندسي کدو مسمايي مورد آزمايش به ترتيب mm121.34، 110.09g، 110.77cm3، 994.85kg/m3، 72.48، 25.51mm، 37.48 و 59.05mm بودند. همچنين نتايج خواص مکانيکي حاکي از معنادار شدن اثر اندازه سطوح جرمي بر شاخص هاي نيرو و انرژي بيشينه برش و همچنين نيروي تسليم بيولوژيک بود. در بررسي اثرات ساده نيز مشخص شد که اندازه بزرگتر داراي بالاترين نيرو و انرژي برش بوده است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
  • ندارد
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

طهماسبی، م.، و خوش تقاضا، م.، و توکلی هشجین، ت. (1390). تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی. علوم و صنایع غذایی ایران, 8(1), 73-79. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=124964



Vancouver : کپی

طهماسبی محمد، خوش تقاضا محمدهادی، توکلی هشجین تیمور. تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1390 [cited 2022August08];8(1):73-79. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=124964



IEEE : کپی

طهماسبی، م.، خوش تقاضا، م.، توکلی هشجین، ت.، 1390. تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی کدو مسمایی جهت فرآیند سرزنی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 8(1), pp.73-79. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=124964.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 134 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی