مشخصات مقاله عنوان نشریه: پژوهش هاي باليني دام هاي بزرگ (دامپزشكي) اطلاعات شماره: تابستان 1386 , دوره 1 , شماره 2 ; از صفحه 35 تا صفحه 42 . عنوان مقاله: اثر سطوح مختلف زئوليت طبيعي بر شاخص توليد و قيمت خوراک جوجه هاي گوشتي سويه لوهمن نویسندگان: زرين كاوياني كيانوش*, شكرالهي برهان, موسوي سيدمجتبي آدرس: * دانشکده کشاورزی، دانشگاه گیلان چکیده: اين مطالعه با هدف تعيين اثر سطوح مختلف زئوليت طبيعي بر عملکرد جوجه هاي گوشتي سويه لوهمن انجام گرفت که در قالب يک طرح کاملا تصادفي در شش تيمار، هر تيمار با 4 تکرار و در هر تکرار 10 جوجه به مدت 7 هفته در سه مرحله آغازين (21-0 روزگي)، مرحله رشد ( 42-21 روزگي) و مرحله پاياني (49-42 روزگي) انجام گرديد. جيره پايه از ذرت و سويا تشکيل شده و سطوح 0، 1، 2، 3، 4 و 5 درصد زئوليت به آن اضافه گرديد. انرژي و پروتئين جيره ها يکسان در نظر گرفته شد. نتايج نشان داد كه افزايش وزن بين تيمارها اختلاف معني داري داشته است (P<0.05). بيشترين افزايش وزن روزانه (49.10 گرم) مربوط به تيمار 5 با 4 درصد زئوليت و كمترين افزايش وزن روزانه (44.28 گرم) در گروه شاهد مشاهد گرديد. بين تيمارهاي مختلف از لحاظ ضريب تبديل غذايي اختلاف معني داري مشاهده شد (P<0.05). كمترين ضريب تبديل مربوط به تيمار 5 با 4 درصد زئوليت بود. سطوح مختلف زئوليت روي خوراك مصرفي و تلفات اثر معني داري نداشت اما گروههاي دريافت كننده 3 و 4 درصد زئوليت نسبت به گروه شاهد بهترين ضريب تبديل را نشان دادند(P<0.05) . قيمت تمام شده براي هر كيلو خوراك در تيمار 5 با 4 درصد زئوليت، كمترين مقدار را نشان داد (P<0.05) در شرايط انجام اين آزمايش استفاده از 4 درصد زئوليت در جيره، بهترين اثر را بر عملكرد و كاهش هزينه توليد به همراه داشته است. کلید واژه: زئوليت(Q2)شاخص توليد(Q3)تلفات(Q3)ضريب تبديل(Q2)قيمت خوراك(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: اجزاء عملکردنیتروژنکود دامیذرتآسیتسیستم ایمنیفراسنجه های خونیپاسخ های ایمنیکلینوپتیلولیتمورفولوژی رودهفراسنجه های خونیخصوصیات لاشه ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثرات استفاده از دو نوع زئوليت طبيعي در جيره هاي غذايي بر عوامل بيوشيميايي خون، وزن نسبي اندام هاي داخل بدن و عملكرد جوجه هاي گوشتياثرات سطوح مختلف گلاکونيت و زئوليت طبيعي بر عملکرد، خصوصيات استخوان درشت ني و فراسنجه هاي خوني جوجه هاي گوشتيكاربرد زئوليت هاي طبيعيبررسي تاثير زئوليت بر الکتروليت هاي سرم خون ماکيان گوشتيبررسي عملكرد، رشد و خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتي تغذيه شده با سطوح مختلف زئوليت طبيعي مقالات همایشی مرتبط: اثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن سینه و ران در جوجه های گوشتیافزودن پودر برگ مورد (Myrtus communis) به جیره اسیدی شده برای جوجه های گوشتی تحت تنش گرماییتاثیر نسبت متفاوت واکنشگرها بر سنتز زئولیت نوع MOR با اندازه بلورهای در مقیاس نانوبررسی توانایی جذب زئولیت سمنان در حذف آلاینده ها از آبهای آلودهاثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن امعاء و احشاء و چربی محوطه شکمی در جوجه های گوشتی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 69 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی