3 SID.ir | تعيين پروتئين قابل متابوليسم پودر ماهي و کنجاله تخم پنبه با استفاده از روش کيسه هاي نايلوني

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 
تعيين پروتئين قابل متابوليسم پودر ماهي و کنجاله تخم پنبه با استفاده از روش کيسه هاي نايلوني
 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

براي فايق آمدن بر مشکلات حاصل از پروتئين قابل هضم، سيستم پروتئين قابل متابوليسم ارایه گرديد. اين سيستم بر مبناي پروتئين ميکروبي و پروتئين غذايي تجزيه نشده در شکمبه که قابليت هضم و جذب در دستگاه گوارش بعد از شکمبه را دارند، استوار است. به منظور تخمين پروتئين قابل تجزيه و غيرقابل تجزيه در شکمبه و پروتئين قابل متابوليسم پودر ماهي و کنجاله تخم پنبه، با استفاده از ضرايب تجزيه پذيري پروتئين خام حاصل از روش کيسه هاي نايلوني و ترکيبات مغذي مواد خوراکي از جمله پروتئين خام و ADIN و بر اساس معادلات AFRC اين مطالعه پايه ريزي گرديد. در اين پژوهش تعداد سه راس گوسفند نر اخته فيستولاگذاري شده (49±2.6 کيلوگرم) براي آزمايش in situ مورد استفاده قرار گرفتند. از معادله P=a+b (1-e-ct) جهت ارزيابي ضرايب تجزيه پذيري پروتئين خام استفاده گرديد. ميزان پروتئين قابل متابوليسم پودر ماهي و کنجاله تخم پنبه به ترتيب 39.67 و 23.21 گرم در هر کيلوگرم ماده خشک بدست آمد.

 
كلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 235
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی