مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم دامي اطلاعات شماره: زمستان 1388 , دوره 2 , شماره 2 ; از صفحه 41 تا صفحه 46 . عنوان مقاله: تعيين پروتئين قابل متابوليسم پودر ماهي و کنجاله تخم پنبه با استفاده از روش کيسه هاي نايلوني نویسندگان: پلنگي ولي اله, تقي زاده اكبر, نوبخت علي آدرس: چکیده: براي فايق آمدن بر مشکلات حاصل از پروتئين قابل هضم، سيستم پروتئين قابل متابوليسم ارایه گرديد. اين سيستم بر مبناي پروتئين ميکروبي و پروتئين غذايي تجزيه نشده در شکمبه که قابليت هضم و جذب در دستگاه گوارش بعد از شکمبه را دارند، استوار است. به منظور تخمين پروتئين قابل تجزيه و غيرقابل تجزيه در شکمبه و پروتئين قابل متابوليسم پودر ماهي و کنجاله تخم پنبه، با استفاده از ضرايب تجزيه پذيري پروتئين خام حاصل از روش کيسه هاي نايلوني و ترکيبات مغذي مواد خوراکي از جمله پروتئين خام و ADIN و بر اساس معادلات AFRC اين مطالعه پايه ريزي گرديد. در اين پژوهش تعداد سه راس گوسفند نر اخته فيستولاگذاري شده (49±2.6 کيلوگرم) براي آزمايش in situ مورد استفاده قرار گرفتند. از معادله P=a+b (1-e-ct) جهت ارزيابي ضرايب تجزيه پذيري پروتئين خام استفاده گرديد. ميزان پروتئين قابل متابوليسم پودر ماهي و کنجاله تخم پنبه به ترتيب 39.67 و 23.21 گرم در هر کيلوگرم ماده خشک بدست آمد. کلید واژه: پروتئين قابل متابوليسم(Q2)پودرماهي(Q3)کنجاله تخم پنبه و کيسه هاي نايلوني(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: - ارجاعات: استفاده از روش كيسه هاي نايلوني جهت تخمين ميزان پروتئين قابل متابوليسم در برخي از مواد خوراكي (كنگره) بررسي مدل هضمي شكمبه اي ماده خشك و پروتئين خام برخي مواد خوراكي با استفاده از روش كيسه هاي نايلوني متحرك تخمين ناپديد شدن شكمبه اي و قابليت هضم روده اي پروتئين برخي اقلام خوراكي با روشهاي كيسه هاي نايلوني متحرك و 3 مرحله آنزيمي تعيين تجزيه پذيري ماده خشك و پروتئين خام برخي از مواد غذايي خشبي و متراكم با روش in-situ در گوسفند تعيين گوارش پذيري و ويژگيهاي تجزيه پذيري برخي مواد خوراكي به روشهاي in vitro, in vivo, in situ مقايسه پودر ماهي با كنجاله پنبه دانه در جيره هاي با تجزيه پذيري سريع در گاوهاي شيرده هلشتاين مقايسه روش کيسه هاي نايلوني (in situ) و روش آزمون گاز در تعيين ارزش غذايي مواد خوراکي مقالات نشریه ای مرتبط: تعيين تجزيه پذيري شکمبه اي کنجاله سويا فرايند شده با زايلوز به روش کيسه هاي نايلونيتخمين ناپديد شدن شكمبه اي و قابليت هضم روده اي پروتئين برخي اقلام خوراكي با روشهاي كيسه هاي نايلوني متحرك و 3 مرحله آنزيمي تعيين ميزان تجزيه پذيري پروتئين کنجاله دانه هاي روغني به روش in situمقايسه پودر ماهي با كنجاله پنبه دانه در جيره هاي با تجزيه پذيري سريع در گاوهاي شيرده هلشتايناثرات پرتوتابي گاما بر تجزيه پذيري شکمبه اي و قابليت هضم روده اي پروتئين کنجاله منداب مقالات همایشی مرتبط: مروری بر جایگزینی پودر ماهی با منابع پروتئین گیاهی در جیره های غذایی آبزیانFragPro: ابزاری تحت وب برای تعیین خصوصیات ساختاری قطعات پروتئین هااثر فرآیند جوانه زنی بر تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین خام دانه جو (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان))پیش بینی و اعتبارسنجی تعامل های پروتئین در گلبول های قرمز خون بر اساس زنجیره های جانبی آمینو اسیدی در ساختار اولیه پروتئینتاثیر منابع مختلف کربوهیدرات های غیر فیبری و پروتئین قابل تجزیه در شکمبه بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری در شرایط برونتنی (تغذیه و مدیریت پرورش دام (نشخوارکنندگان)) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 249 آخرین های بلاگ آموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notنمایش شمارش خطوط در ورد Wordتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی