مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم دامي اطلاعات شماره: زمستان 1388 , دوره 2 , شماره 2 ; از صفحه 11 تا صفحه 22 . عنوان مقاله: بررسي اثر منبع و سطح پري بيوتيک بر عملکرد رشدي جوجه هاي گوشتي نویسندگان: لطفان مسعود, ناظرعدل كامبيز, ابراهيم نژاد يحيي, مقدم مهدي آدرس: چکیده: هدف از انجام اين مطالعه، بررسي اثر منبع (فرمکتو، ايمونووال) و سطح پري بيـوتيک در جيره، بر عملکرد رشدي جوجه هاي گوشتي بود. به اين منظور در شروع آزمايش 280 قطعه جوجه گوشتي نر يک روزه سويه راس 308 در يک طرح بلوک هاي کامل تصادفي با 7 تيمار و 4 تکرار قرار داده شدند. تيمارها شامل 1) بدون پري بيوتيک (شاهد) 2) 0.10 درصد پري بيوتيک فرمکتو در دوره آغازين و 0.05 درصد در دوره رشد و پاياني 3) 0.20 درصد پري بيوتيک فرمکتو در دوره آغازين و 0.10 درصد در دوره رشد و پاياني 4) 0.30 درصد پري بيوتيک فرمکتو در دوره آغازين و 0.15 درصد در دوره رشد و پاياني 5) 0.10 درصد پري بيوتيک ايمونووال در دوره آغازين و 0.05 درصد در دوره رشد و پاياني 6) 0.20 درصد پري بيوتيک ايمونووال در دوره آغازين و 0.10 درصد در دوره رشد و پاياني 7) 0.30 درصد پري بيوتيک ايمونووال در دوره آغازين و 0.15 درصد در دوره رشد و پاياني، بودند. در دوره آغازين (21-1 روزگي) تيمارهاي تغذيه شده با منبع پري بيوتيکي فرمکتو، خوراک مصرفي بيشتري در مقايسه با تيمارهاي تغذيه شده با منبع پري بيوتيکي ايمونووال داشتند (P<0.05) در دوره پاياني (49- 43روزگي)، مشاهده شد که جيره هاي غذايي حاوي پري بيوتيک فرمکتو افزايش وزن بهتري را نسبت به جيره هاي غذايي حاوي پري بيوتيک ايمونووال داشتند (P<0.05) همچنين تيمار هاي تغذيه شده با منبع پري بيوتيک فرمکتو، ضريب تبديل غذايي بهتري نسبت به تيمارهاي تغذيه شده با منبع پري بيوتيک ايمونووال در دوره پاياني (49 - 43 روزگي) داشتند (P<0.05) به طور کلي پري بيوتيک فرمکتو نسبت به پري بيوتيک ايمونووال عملکرد بهتري نشان داد. کلید واژه: پري بيوتيک(Q2)فرمکتو(Q3)ايمونووال(Q3)عملکرد رشد(Q1)جوجه هاي گوشتي(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: سین بیوتیکلاکتوباسیلوس کازئیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسلاکتوباسیلوسکوکسیدیوزتنش گرماییپاسخ ایمنیکیفیت گوشتفراسنجه های خونیاجزا عملکردمرغ تخم گذارجوجه گوشتی ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: پريمقايسه تاثير سطوح مختلف پروبيوتيك پري مالاک و پري بيوتيك فرمکتو بر شاخص هاي رشد، تغذيه و بازماندگي بچه ماهيان انگشت قد قزل آلاي رنگين کمان (Oncorhynchus mykiss)اثر پري بيوتيک آسپر ژيلوس (فرمکتو) در عملکرد جوجه هاي گوشتيتاثير منابع و سطوح مختلف پري بيوتيک بر عملکرد و خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتياثر منابع و سطوح مختلف پري بيوتيک بر متابوليت هاي خوني، خاکستر استخوان پنجه پا و ريخت شناسي روده کوچک جوجه هاي گوشتي مقالات همایشی مرتبط: کیک پری بیوتیکارزیابی عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف اسانس پونه، پریبیوتیک و آنتی بیوتیکدر دوره پایانی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور)سین بیوتیک ها و کاربرد آنها در صنایع غذاییاثر مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر شاخص تولید جوجه های گوشتیتاثیر سطوح مختلف اسانس پونه، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه جوجه های گوشتی (تغذیه و مدیریت پرورش طیور) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 211 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی