برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1382 , دوره  3 , شماره  9 ; از صفحه 85 تا صفحه 92 .
 
عنوان مقاله: 

اثر اسانس آويشن شيرازي بر روي احتمال رشد سالمونلاتيفي موريم در محيط آبگوشت قلب و مغز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، دانشگاه تهران، دانشکده دامپزشکی تهران، گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
 
چکیده: 
توجه و علاقه فزاينده به جايگزيني نگهدارنده‌هي شيميايي (ضدميكروبي و ضداكسيداسيون) با انواع طبيعي، موجب مطالعات زيادي در مورد منابع گياهي و جستجوي انواع عصاره‌ها و اسانس‌هاي گياهش شده است، تا بتوان جايگزيني مناسب و طبيعي براي نگهدارنده‌هاي شيميايي پيدا نمود. در اين مطالعه، لگاريتم درصد احتمال رشد سالمونلاتيفي موريم در محيط آبگوشت قلب و مغز متأثر از غلظت‌هاي مختلف (صفر، 03/0 و06/0 درصد) اسانس آويشن شيرازي در طي 21 روز نگهداري در سه درجه حرارت (35، 25 و 15 درجه سانتيگراد) مورد بررسي قرار گرفت. لگاريتم درصد احتمال رشد سالمونلاتيفي موريم به طور معني‌داري (05/0>P، آناليز واريانس) تحت تأثير غلظت‌هاي مختلف اسانس قرار گرفت. به طوري كه در غلظت صفر درصد اسانس در درجات حرارت 35، 25 و 15 درجه سانتي‌‌گراد به ترتيب 07/1 ، 07/1 و 41/0 بود. در حاليكه در غلظت 03/0 درصد به ترتيب 93/2- ،24/3- و 24/3- و در غلظت 06/0 درصد به ترتيب 23/4- ،23/4- و 23/4- بود. بر طبق نتايج به دست آمده، درصد احتمال رشد سالمونلاتيفي موريم با افزايش غلظت اسانس كاهش پيدا كرد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

آخوندزاده بستی، ا.، و رضویلر، و.، و میثاقی، ع.، و عباسی فر، ر.، و رادمهر، ب.، و خلیقی سیگارودی، ف. (1382). اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی, 3(9), 85-92. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1233



Vancouver : کپی

آخوندزاده بستی افشین، رضویلر ودود، میثاقی علی، عباسی فر رضا، رادمهر بهراد، خلیقی سیگارودی فرحناز. اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی. 1382 [cited 2021June21];3(9):85-92. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1233



IEEE : کپی

آخوندزاده بستی، ا.، رضویلر، و.، میثاقی، ع.، عباسی فر، ر.، رادمهر، ب.، خلیقی سیگارودی، ف.، 1382. اثر اسانس آویشن شیرازی بر روی احتمال رشد سالمونلاتیفی موریم در محیط آبگوشت قلب و مغز. گیاهان دارویی, [online] 3(9), pp.85-92. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1233.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 108 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی