مشخصات مقاله عنوان نشریه: علوم و فناوري رنگ اطلاعات شماره: زمستان 1389 , دوره 4 , شماره 4 ; از صفحه 245 تا صفحه 252 . عنوان مقاله: اثر ميزان اکسيد پرازديميم و جايگزيني سيليس با خاکستر سبوس برنج ايراني بر رنگدانه (Pr,Zr)SiO4 نویسندگان: تلاتري فاطمه السادات, باغشاهي سعيد*, رجبي مسعود آدرس: * گروه مواد، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران چکیده: در اين تحقيق تركيبات متفاوتي از رنگدانه (Pr,Zr)SiO4 ساخته شد و تاثير ميزان اکسيد پرازديميم و جايگزيني سبوس برنج کلسينه شده ايراني به جاي سيليس معدني مورد بررسي قرار گرفت. نمونه ها در دماي 1050oC کلسينه شدند و سپس عمليات شستشو و آسياب انجام شد. از نتايج جالب اين تحقيق اين است که تغيير درصد اکسيد پرازديميم تغيير چنداني در مختصات L*a*b* نمونه ها ايجاد نکرد که در نتيجه آن مي توان رنگدانه هايي اقتصادي با درصد کم تر اين اکسيد هزينه بر ساخت. در ضمن با جايگزين کردن سيليس با خاکستر سبوس برنج در ترکيبات از زردي رنگدانه ها کاسته شد که احتمالا اين امر ناشي از ناخالصي هاي موجود در خاکستر حاصل از سبوس است که در اين صورت مي توان آنها را با اسيدشويي حذف کرد. نتايج XRD نشان دهنده تشکيل فازهاي ZrO2 و ZrSiO4 است که با توجه به رنگ زرد حاصل مي توان نتيجه گرفت که پرازديميم به صورت محلول جامد وارد ساختارهاي فوق شده است. کلید واژه: رنگدانه(Q2)زردي(Q3)پرازديميم(Q3)سبوس برنج(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: لاروجیره غذاییچربیبازماندگیفتوتراپیبیلی روبینهیپربیلی روبینمیسپسیسسبوس گندمکروم شش ظرفیتیکربن فعالایزوترم جذب ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: استفاده از خاکستر سبوس برنج براي توليد نانو ذرات Al2O3/SiC به روش سنتز خود انتشار دماي بالا و آسياکاريمقايسه اثرات سبوس برنج و سبوس گندم بر فراسنج هاي ليپيدي سرم در زنان هيپر کلسترولميکمقايسه کارايي خاکستر سبوس برنج خام و اصلاح شده در حذف فنل از محلول هاي آبي: مطالعات سينتيک و ايزوترمي و ترموديناميکبررسي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي کنسانتره پروتئيني سبوس برنج ايرانيبررسي کارايي خاکستر سبوس برنج در حذف ترکيبات فنلي از محلول هاي آبي: مطالعات تعادل و سينتيک مقالات همایشی مرتبط: پایدارسازی سبوس برنجمقایسه اثر رنگدانه های طبیعی با رنگدانه صنعتی N719بهینه سازی تولید آنزیم لیپاز با استفاده از سبوس برنج توسط میکرو ارگانیسم اسپرجیلوس نیجربررسی جایگزینی روغن گیاهی سبوس برنج و روغن سویا بجای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمانبه کارگیری خمیر ترش سبوس برنج در تولید نان حجیم و بررسی ویژگی های حسی و بافتی آن در طی ماندگاری ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 33 آخرین های بلاگ آموزش جستجوی دقیق در اسکوپوسآموزش اضافه کردن دو محور در ورد و اکسلچگونه جدیدترین مطلب را در گوگل جستجو کنیمیافتن کلمه مترادف انگلیسی در ورد wordتکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notتست آنلاین کرونا ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی