5 SID.ir | بهينه سازي خواص شکست و رفتار پخت آميزه رويه تاير سواري

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي خواص شکست و رفتار پخت آميزه رويه تاير سواري

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، گروه مهندسی شیمی، واحد تحقیقات کویر تایر
 
چکیده: 

اثر آميخته سازي با کائوچوي طبيعي و کائوچوي بوتادي ان و آميخته سازي با دوده N330 بر رفتار پخت و خواص فيزيکي-مکانيکي آميزه رويه تاير بر پايه کائوچوي SBR و دوده N234 بررسي شده است. هم چنين، اثر مقدار گوگرد و شتاب دهنده بر خواص مختلف آميزه لاستيکي در بازه گسترده مقادير عوامل پخت مطالعه شد. جاي گزيني بخشي از کائوچوي SBR با کائوچوي طبيعي بهبود قابل توجه در مقاومت پارگي، رشد ترک، گرما زايي، خواص پخت و سايش را به دنبال داشت بدون آن که سختي، پراکنش و استحکام کششي تغيير محسوسي کند. جاي گزيني با کائوچوي بوتادي ان نيز همين روند را به همراه داشت بجز اين که سرعت رشد ترک افزايش قابل توجهي نشان داد. جاي گزيني بخشي از دوده N234 با دوده N330 باعث افت اندک در سايش و مقاومت پارگي شد. اما، سرعت رشد ترک را کاهش داد. سرعت رشد ترک با افزايش مقدار گوگرد و شتاب دهنده افزايش و مقدار سايش ابتدا کاهش و سپس افزايش نشان داد. استحکام کششي و مقاومت پارگي نيز ابتدا روند افزايشي با چگالي اتصالات عرضي نشان دادند و سپس با افزايش بيشتر دچار افت شدند. مطالعه ساز و کارهاي حاکم نشان داد در کنار ساز و کار بلورينگي القايي زنجيرهاي لاستيک، ساز و کار قابليت تحرک زنجيرها بر رشد ترک حاکميت دارد. حال آن که براي ساير خواص شکست، رقابتي بين اين ساز و کار با ساز و کار تقويت مشهود است. در نهايت فرمول بندي بهينه بر پايه آميخته سه تايي لاستيکيSBR/BR/NR  و دوتايي دوده اي N234/N330 که در آن سطح چگالي اتصالات عرضي و نسبت گوگرد به شتاب دهنده بهينه شده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 234
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی