5 SID.ir | بررسي خواص تخته خرده حاصل از روغن سوياي اپوکسي دار شده آکريليکي-کاه گندم

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي خواص تخته خرده حاصل از روغن سوياي اپوکسي دار شده آکريليکي-کاه گندم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گرگان، دانشگاه گلستان، گروه شیمی
 
چکیده: 

در اين پژوهش با استفاده از روغن سوياي اپوکسي دار شده، رزين اپوکسي سوياي آکريليکي(AESO)  توليد و خواص آن بررسي شد. با استفاده از اين رزين در دو سطح 8 و 13 درصد وزني و در سه زمان پرس 8، 10 و 12 min، تخته خرده کاه ساخته شد. استحکام خمشي، مدول کشسان خمشي، چسبندگي داخلي، واکشيدگي ضخامت و جذب آب تخته هاي حاصل بررسي شد. نتايج نشان مي دهد، بيشترين مقدار استحکام خمشي، مدول کشسان خمشي و چسبندگي داخلي و هم چنين کمترين مقدار واکشيدگي ضخامت و جذب آب مربوط به تخته خرده کاه ساخته شده با مقدار رزين مصرفي 13 درصد وزني و زمان پرس 12 min است که مقادير مزبور کاملا با استاندارد اروپايي تخته خرده چوب مطابقت دارد و محصول ياد شده قابل رقابت کامل با تخته خرده چوب است. هم چنين، تخته حاصل به لحاظ عدم توليد فرمالدهيد و ساختار طبيعي آن نيز جاي گزين مناسبي براي تخته خرده چوب است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 133
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی