برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1382 , دوره  9 , شماره  2 ; از صفحه 41 تا صفحه 56 .
 
عنوان مقاله: 

بازسازي روغن استفاده شده در صنعت چيپس سيب زميني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

طي سرخ كردن عميق مواد غذايي افت كيفي روغن با افزايش زمان حرارت‌دهي روي داده و سبب تنزل كيفيت محصول مي‌‌گردد، لذا بررسي پيرامون بازسازي روغن سرخ كردني استفاده شده با هدف بهبود كيفيت روغن و محصول انجام شد. بدين منظور جاذب‌هايي چون خاك فعال رنگبري، خاك فعال سنتز شده در آزمايشگاه و كربن اكتيو طي روش‌هاي A، B، C و D بازسازي مورد استفاده قرار گرفتند و مقادير اسيد چرب آزاد، عدد پراكسيد،‌ تركيب قطبي، تركيب اسيد چرب، عدد يدي، زمان مقاومت به اكسيد شدن، رنگ و ويسكوزيته روغن‌هاي حرارت ديده قبل و بعد از بازسازي ارزيابي گرديد. پس از مقايسه روش‌هاي مختلف بازسازي مشخص شد كه روش C (مخلوط خاك فعال سنتز شده در آزمايشگاه و كربن اكتيو) بيشترين كاهش مقادير اسيدهاي چرب آزاد و تركيبات قطبي را به ترتيب به ميزان  59%و 21% ايجاد نموده و ضمن بهبود ساير فاکتورها مقدار پراکسيد و رنگ را نيز به مقدار قابل توجهي كاهش داده است. ضمنا طي دوره بازسازي اسيدهاي چرب ترانس حاصل از فرآيند سرخ كردن تقريبا به مقدار 6% كاهش يافت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

قوامی، م.، و قراچورلو، م. (1382). بازسازی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی. علوم کشاورزی, 9(2), 41-56. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1152



Vancouver : کپی

قوامی مهرداد، قراچورلو مریم. بازسازی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی. علوم کشاورزی. 1382 [cited 2021April13];9(2):41-56. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1152



IEEE : کپی

قوامی، م.، قراچورلو، م.، 1382. بازسازی روغن استفاده شده در صنعت چیپس سیب زمینی. علوم کشاورزی, [online] 9(2), pp.41-56. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=1152>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 147 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی