برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي فرآيند توليد شيرگياهي از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف كنندگان ايراني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 
يكي از محصولات پروتئيني دانه کنجد، عصاره شير مانندي است كه در سالهاي اخير در برخي كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه مورد استقبال چشمگير قرار گرفته است. اين تحقيق نيز جهت شناساندن اين محصول و بهبود كيفيت آن بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ايراني به اجرا در آمده است. به منظور توليد يک نوشيدني شير مانند از دانه کامل کنجد يا کنجاله آن، تاثير 3 متغير pH در سه سطح (6.5، 7.5 و8.5 ) و زمان مخلوط كردن در دو سطح (15 و30 دقيقه) برتركيب محصول در قالب آزمايش فاكتوريل با طرح پايه كاملا تصادفي بررسي شدند. صفات مورد بررسي عبارت بودند از: ميزان پروتئين، چربي و ماده خشک کل. جهت ارزيابي حسي، از نمونه هاي شير توليد شده از دانه كامل و كنجاله كنجد در pH طبيعي استفاده گرديد. بدين ترتيب كه نمونه هاي شير توليد شده با 2 سطح شكر (6و 8 درصد) و 3سطح وانيل (0 و 40 و 60ppm) فرموله شده و در اختيار گروه ارزياب قرار گرفتند. ارزيابي حسي شيرهاي توليد شده توسط 25 نفر ارزياب از طريق آزمون رتبه بندي انجام شد. نتايج نشان داد كه بهترين شير از لحاظ ميزان پذيرش، شير توليدي با pH طبيعي (6.5) و 15 دقيقه زمان مخلوط كردن با 6 درصد شكر و ppm 40 وانيل مي باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حدادخداپرست، م.، و حبیبی نجفی، م.، و الهامی راد، ا.، و دیواندری، ن. (1385). بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 2(1 (نیمه اول)), 15-26. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97809



Vancouver : کپی

حدادخداپرست محمدحسین، حبیبی نجفی محمدباقر، الهامی راد امیرحسین، دیواندری نسیم. بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1385 [cited 2022January24];2(1 (نیمه اول)):15-26. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97809



IEEE : کپی

حدادخداپرست، م.، حبیبی نجفی، م.، الهامی راد، ا.، دیواندری، ن.، 1385. بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل و کنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 2(1 (نیمه اول)), pp.15-26. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97809.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 150 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی