برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير ميزان آفلاتوكسين توليدي توسط آسپرژيلوس فلاووس بر كاهش بازاريابي پسته در جهان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
 
چکیده: 

محصول پسته يكي از محصولات عمده كشاورزي در ايران به شمار مي رود و بخش عمده صادرات غير نفتي را به خود اختصاص مي دهد. آفلاتوكسين به عنوان متابوليت ثانويه توليد شده توسط قارچ آسپرژيلوس فلاووس در پسته به عنوان يك سم بالقوه خطرناك در كاهش امكان رقابت بازاريابي پسته در جهان نقش دارد. بعضي از كشورها بخصوص آمريكا با مغتنم شمردن اين وضعيت براي موقعيت خود در افزايش سهم صادرات پسته و كنار گذاشتن ايران تلاش مي كنند. بنابراين ضرورت دارد تا ايران استانداردهاي جهاني را مد نظر قرار داده؛ در صنعت فرآوري و تجارت پسته سرمايه گذاري كند .يكي از راههاي مهم كاهش آلودگي پسته به ا ين قارچ توليد كننده افلا تو كسين مي باشد كه علاوه بر توليد زهرابه زمينه را براي اقدامات سياسي اقتصادي رقيبان فراهم مي نمايد. در اين مطالعه موقعيت فعلي و اقدامات انجام گرفته توسط توليد كنندگان و صادركنندگان عمده پسته ايران و ديگر كشورها بررسي و چندين راهكارهاي پيشنهاد گرديده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صارمی، ح.، و اخوت، س. (1386). تاثیر میزان آفلاتوکسین تولیدی توسط آسپرژیلوس فلاووس بر کاهش بازاریابی پسته در جهان . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 3(2 (نیمه دوم)), 13-19. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97765



Vancouver : کپی

صارمی حسین، اخوت سیدمحمود. تاثیر میزان آفلاتوکسین تولیدی توسط آسپرژیلوس فلاووس بر کاهش بازاریابی پسته در جهان . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1386 [cited 2021November28];3(2 (نیمه دوم)):13-19. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97765



IEEE : کپی

صارمی، ح.، اخوت، س.، 1386. تاثیر میزان آفلاتوکسین تولیدی توسط آسپرژیلوس فلاووس بر کاهش بازاریابی پسته در جهان . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 3(2 (نیمه دوم)), pp.13-19. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97765.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 129 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی