1 SID.ir | بررسي اثر سيستمهاي مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزيابي خواص ضدميكروبي آن
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر سيستمهاي مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزيابي خواص ضدميكروبي آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، اداره امور تغذیه، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

اين پژوهش به منظور بررسي اثر سيستم هاي حلال سه جزيي بر استخراج عصاره هسته انگور و اثر ضدميكروبي اين عصاره ها بر برخي از باكتري هاي عامل فساد و بيماري زا صورت گرفت. در اين خصوص عصاره هسته انگور بوسيله 6 سيستم مختلف حلال سه جزيي استخراج گرديد. اثر ضد ميكروبي اين عصاره ها توسط تعيين حداقل غلظت كشندگي(MBC)  مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج نمايانگر توانايي بالاي عصاره هسته انگور در ارتباط با از بين بردن باكتري هاي مورد بررسي مي باشد. در اين ارزيابي باكتري هاي گرم مثبت نسبت به باكتري هاي گرم منفي حساسيت بيشتري نشان دادند. حداقل غلظت كشندگي عصاره هاي مختلف با يكديگر تفاوت معني داري نداشته و در مورد باكتري هاي سالمونلاانتريتيديس، اشرشياكلي و انتروباكترآئروژنيز 1000 پي پي ام و براي باكتري هاي استافيلوكوكوس اورئوس وليستريا مونوسيتوژنز 500 پي پي ام مي باشد.

 
کلید واژه: 


 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 139
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی