برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اصلاح روش توليد سنتي شيره انگور

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 
بررسي ها نشان داده است که استفاده از خاک رس طبيعي که در توليد سنتي شيره انگور بکار گرفته مي شود موجب ورود مقادير قابل توجهي از امـلاح به محصول نهايي مي گردد كه در دراز مدت مي تواند براي مصرف كننده مضر باشد. به منظور اصلاح روش توليد و حذف خاک از فرايند توليد سنتي، از بنتونيت به عنوان ماده کمک شفاف کننده استفاده گرديد. به منظور بهينه کردن فرايند شفاف سازي آزمايشاتي با متغير هاي بنتونيت در دو سطح (1 و 2 گرم در ليتر)، دماي اوليه در سه سطح (25، 50 و 80 درجه سانتيگراد) و روش صاف کردن در دو سطح (با پيش گرم کردن تا دماي 65 درجه سانتيگراد و بدون پيش گرم کردن) انجام گرفت. نتايج آزمايشات نشان مي دهد شرايط مناسب جهت شفاف سازي آب انگور با بنتونيت در يک محيط خانگي دماي محيط، ژل بنتونيت معادل 1 گرم بنتونيت به ازاي هر ليتر آب انگور، زمان 3 ساعت، گرم کردن نمونه تا دماي حدود 65 درجه سانتيگراد قبل از صاف کردن و در نهايت استفاده از صافي مناسب مي باشد. کيفيت پارچه صافي از فاکتورهاي مهم فرايند محسوب شده و روي نتيجه کار بسيار تاثيرگذار است. پس از مرحله شفاف سازي بايستي نسبت به كاهش اسيديته آن هم اقدام نمود كه براي اين منظور اضافه كردن يك ماده قليايي خوراكي مانند كربنات سديم توصيه مي شود. pH مناسب محصول نهايي 4.2-4.5 است و با توجه به تغليظ آب انگور اوليه که منجر به افت pH محصول مي شود pH آب انگور را بايد به 4.7 تا 5 افزايش داد. براي به دست آوردن مقدار دقيق کربنات سديم لازم بايستي راه آزمون و خطا را پيمود ولي مقدار 1.5 گرم کربنات به ازاي هر ليتر آب انگور را به عنوان پايه مي توان در نظر گرفت.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

احتشامی معین آبادی، م.، و حدادخداپرست، م.، و حبیبی نجفی، م. (1384). اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 1(1 (نیمه اول)), 11-17. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97501



Vancouver : کپی

احتشامی معین آبادی محمدجواد، حدادخداپرست محمدحسین، حبیبی نجفی محمدباقر. اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1384 [cited 2021December05];1(1 (نیمه اول)):11-17. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97501



IEEE : کپی

احتشامی معین آبادی، م.، حدادخداپرست، م.، حبیبی نجفی، م.، 1384. اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 1(1 (نیمه اول)), pp.11-17. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=97501.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 2394 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی