برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1388 , دوره  24 , شماره  2 (پياپي 31) ; از صفحه 275 تا صفحه 284 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير شدت پخت بر روي ويژگيهاي مكانيكي خمير كاغذ سودا از باگاس

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
 
چکیده: 
در اين تحقيق، تاثير دما و زمان بر روي ويژگيهاي مکانيکي کاغذ سوداي باگاس مورد بررسي قرار گرفت. بدين منظور، از طرح آزمايشي 2×3 استفاده گرديد. دو سطح دماي 175 و  185درجه سانتيگراد و سه سطح زمان 20،30 ، 40 دقيقه به عنوان متغيرهاي آزمايش انتخاب شدند. اثر متغيرهاي پخت بر روي ويژگيهاي مقاومتي کاغذ دست ساز (شاخص مقاومت در برابر کشش، شاخص مقاومت در برابر پاره شدن و مقاومت در برابر تاخوردن) با آزمايش فاکتوريل در قالب طرح بلوکهاي کامل تصادفي تعيين شده است. آزمون دانکن (DMRT) براي گروه بندي داده ها بکار گرفته شد. بهترين مقاومتهاي مکانيکي در شرايط متوسط شدت پخت، يعني حد ميانه متغيرهاي پخت بدست آمد و نامناسبترين مقاومتهاي مکانيکي در دامنه حداکثر دما و زمان و درصد هيدروکسيد سديم مشاهده شد. همان طور كه انتظار مي رفت، افزايش زمان و دما باعث كاهش مقاومت در برابر تاخوردن مي شود. بيشترين مقاومت در برابر پاره شدن در شرايط دماي 185 درجه سانتيگراد و زمان 30 دقيقه و كمترين آن در اثر متقابل دماي 175 درجه سانتيگراد و زمان 20 دقيقه حاصل شد. نتايج حاكي از آن است كه سالم بودن الياف عامل مهمي براي بالا بودن مقاومت در برابر پاره شدن مي باشد. شدت زياد پخت باعث تخريب داخلي الياف شده و در نتيجه مقاومت در برابر پاره شدن را كاهش مي دهد. بيشترين مقاومت در برابر تاخوردن در شرايط دماي 175 درجه سانتيگراد و زمان 30 دقيقه حاصل شده است و كمترين مقاومت در برابر پاره شدن در شرايط دماي 185 درجه سانتيگراد و زمان 30 دقيقه ايجاد شده است. بيشترين مقدار مقاومت در برابر كشش، در زمان 20 دقيقه ايجاد شده است و كمترين مقدار آن در زمان 40 دقيقه حاصل شده است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسین زاده، ا.، و جهان لتیباری، ا. (1388). بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران, 24(2 (پیاپی 31)), 275-284. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96701



Vancouver : کپی

حسین زاده امید، جهان لتیباری احمد. بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران. 1388 [cited 2021December06];24(2 (پیاپی 31)):275-284. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96701



IEEE : کپی

حسین زاده، ا.، جهان لتیباری، ا.، 1388. بررسی تاثیر شدت پخت بر روی ویژگیهای مکانیکی خمیر کاغذ سودا از باگاس. تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران, [online] 24(2 (پیاپی 31)), pp.275-284. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96701.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 71 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی