APA :
کپییارمند، م.، و رشمه کریم، ک.، و عزیزی، م. (1387). تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران, 5(4), 29-35. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96206
Vancouver :
کپی یارمند محمدسعید، رشمه کریم کاووس، عزیزی محمدحسین. تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1387 [cited 2022May24];5(4):29-35. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96206
IEEE :
کپی یارمند، م.، رشمه کریم، ک.، عزیزی، م.، 1387. تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 5(4), pp.29-35. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=96206.