5 SID.ir | تيمارهاي فيزيكي، شيميايي و اثرات آن بر عمر انبارداري پرتقال هاي والنسيا و محلي جيرفت
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تيمارهاي فيزيكي، شيميايي و اثرات آن بر عمر انبارداري پرتقال هاي والنسيا و محلي جيرفت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز تحقیقات کشاورزی کرمان، بلوار آیت اله صدوقی، روبروی بلوار کشاورزی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و امور دام
 
چکیده: 

تيمارهاي فيزيكي، شيميايي و اثرات آنها بر عمر انباري پرتقال‌ هاي والنسيا و محلي جيرفت مورد بررسي قرار گرفت. ميوه ها پس از برداشت در تيمارهايي شامل واكس (تركيبي از واكس كارنابا و موم) قارچ كش تيابندازول و پوشش پلي اتيلن و يا تركيبي از آنها مورد آزمايش قرار گرفتند. در طول 12 هفته نگهداري ميوه‌ ها در سردخانه (دماي 10 درجه سانتيگراد و رطوبت نسبي 85-90 درصد) به فواصل هر 4 هفته يكبار ميزان اسيد قابل تيتراسيون، مواد جامد محلول (TSS)، ميزان كاهش وزن، پوسيدگي هاي انباري و ارزيابي حسي مورد اندازه گيري و بررسي قرار گرفت. ميزان اسيديته ارقام پرتقال والنسيا و محلي جيرفت در طول دوره نگهداري در سردخانه كاهش ليكن نقصان وزن و ميزان پوسيدگي ميوه‌ ها افزايش يافت. كاهش وزن در تيمار پوشش پلي اتيلن و همچنين تيمار مركب پوشش پلي اتيلن و قارچ كش در هر دو رقم پرتقال به طور قابل ملاحظه اي كاهش داشت. ارزيابي حسي ميوه ها نشان داد كه تيمار تركيبي پوشش پلي اتيلن و قارچ كش تيابندازول (دو در هزار) در جلوگيري از كاهش وزن و همچنين كاهش ضايعات در پرتقال هاي والنسيا و محلي جيرفت كاملا موثر بوده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 135
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی