برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1387 , دوره  17 , شماره  4 ; از صفحه 1 تا صفحه 6 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثرات شوري و نوع جلبک بر روي تراکم روتيفر (Brachionus plicatilis Muller 1786) در شرايط آزمايشگاهي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
 
چکیده: 

روتيفر Brachionus plicatilis گونه اي است که به آساني کشت شده و بطور وسيعي در دنيا بعنوان غذاي اوليه لارو ماهيان مورد استفاده قرار مي گيرد. اين گونه بوسيله سه نوع جلبک Isochrysis galbana, Nannochloropsis oculata و Chlorella sp. غذا دهي و در چهار شوري مختلف 30, 25, 20) و 35 قسمت در هزار) براي پي بردن به بهترين تراکم ممکنه در شرايط فوق به روش بچ (Batch Culture) کشت و مورد مطالعه قرار گرفت. در اين آزمايش ميزان تراکم روتيفر در شوريهاي مختلف معني دار نبودند (P>0.05). اما اثرات متقابل شوري و غذا داراي اختلاف معني داري بود (P<0.05). در شوري 35 قسمت در هزار و غذاي N. oculata بيشترين تراکم روتيفر مشاهده شد (378 عدد بر ليتر). آزمون توکي اختلاف معني داري را بين غذاهاي Nannochloropsis و Chlorella با غذاي Isochrysis نشان داد (P<0.05).

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 63
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی