مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله تحقيقات دامپزشكي (دانشگاه تهران) اطلاعات شماره: 1387 , دوره 63 , شماره 4 ; از صفحه 203 تا صفحه 208 . عنوان مقاله: بررسي تاثير سطوح مختلف متيونين و چربي گياهي بر برخي صفات اقتصادي جوجه هاي گوشتي نویسندگان: نژادسجادي سيدحسين*, ستايي مختاري مرتضي*, يوسفي جلال, موسي پور علي آدرس: * گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی جیرفت، دانشگاه شهید باهنر کرمان، جیرفت، ایران چکیده: تاثير سه سطح متيونين (مقدار توصيه شده NRC، 5 درصد بيشتر از مقدار توصيه شده و 10 درصد بيشتر از مقدار توصيه شده) و دو سطح چربي گياهي (0 و 5 درصد) بر برخي صفات اقتصادي (عملکردي و لاشه) جوجه هاي گوشتي با استفاده از يک آزمايش فاکتوريل 2×3 با پايه کاملا تصادفي در دو مرحله پرورشي آغازين (0 تا 3 هفتگي) و رشد (4 تا 6) بررسي شد. آناليز واريانس اثر تيمارهاي غذايي بر صفات و مقايسه ميانگين ها با استفاده از آزمون چند دامنه اي دانکن نشان داد که سطوح متيونين در دوره آغازين به طور معني دار (p<0.05) و در دوره رشد و کل دوره پرورش به طور کاملا معني داري (p<0.01) وزن زنده را افزايش و ضريب تبديل غذايي را بهبود دادند. اثر سطوح چربي بر افزايش وزن زنده و بهبود ضريب تبديل غذايي در دوره آغازين معني دار نبود (p>0.05). سطوح چربي اثر معني داري بر صفات لاشه نداشتند (p>0.05) ولي اثر سطوح متيونين بر افزايش درصد سينه و کاهش درصد چربي محوطه شکمي معني دار بود (p<0.05). اثر متقابل سطوح متيونين و چربي بر هيچکدام از صفات معني دار نبود (p>0.05). در مجموع مي توان نتيجه گرفت که استفاده از متيونين تا 10 درصد بيشتر از مقدار توصيه شده NRC و استفاده از چربي تا 5 درصد، به جز در مرحله آغازين، در جيره جوجه هاي گوشتي قابل توصيه است. کلید واژه: چربي گياهي(Q3)متيونين(Q2)صفات اقتصادي(Q3)جوجه هاي گوشتي(Q2) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: تنش گرماییآسیتصفات لاشهخصوصیات لاشهفراسنجه های خونیاجزا عملکردمرغ تخم گذارجوجه گوشتی ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: تعيين نياز متيونين جوجه هاي گوشتي آرين با استفاده از پاسخ هاي عملکردي در دوره آغازينمقايسه کارايي زيستي متيونين گياهي نسبت به متيونين سنتتيک بر پايه عملکرد رشد جوجه هاي گوشتياثر سطوح مختلف اسيد آمينه متيونين و پروتئين جيره بر عملكرد رشدي و خصوصيات لاشه جوجه هاي گوشتياثرات اسيد آمينه متيونين و پودر سير روي اجزاي مختلف لاشه جوجه هاي گوشتيبررسي عملكرد رشد و بازدهي استفاده از نيتروژن در پاسخ به كمبود متيونين در جوجه هاي گوشتي مقالات همایشی مرتبط: افزودن پودر برگ مورد (Myrtus communis) به جیره اسیدی شده برای جوجه های گوشتی تحت تنش گرماییکاربرد پودر بقایای کشتارگاهی طیور تولیدی استان قم در تغذیه جوجه های گوشتی بررسی استفاده از پودر سیب زمینی خام در جیره جوجه های گوشتیاثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن امعاء و احشاء و چربی محوطه شکمی در جوجه های گوشتیاثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن سینه و ران در جوجه های گوشتی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 84 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی