5 SID.ir | اثر تنش هاي پس ماند گرمايي ناشي از پخت بر تغيير شکل چند لايه اي هاي کامپوزيتي تخت و استوانه اي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

اثر تنش هاي پس ماند گرمايي ناشي از پخت بر تغيير شکل چند لايه اي هاي کامپوزيتي تخت و استوانه اي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* کاشان، دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی، گروه مهندسی مکانیک
 
چکیده: 

چند لايه اي هاي کامپوزيتي نامتقارن، در اثر فرايند پخت از حالت مسطح خارج شده و تغيير شکل مي دهند. نظريه کلاسيک لايه اي، شکل پس از پخت اين قطعات را زيني شکل پيش بيني مي کند، در حالي که با در نظر گرفتن عواملي همچون ابعاد نمونه و دماي پخت، دو حالت استوانه اي نيز ممکن است، رخ دهد. افزون بر اين، براي صفحات غير تخت، لازم است خواص هندسي به طور غير خطي در نظر گرفته شود. روش انرژي ريلي – ريتز شکل چند لايه هاي کامپوزيتي پليمري نامتقارن را در دماي محيط با توجه به ابعاد آنها به دقت پيش بيني مي کند که مي توانند حالت زيني يا استوانه اي شکل داشته باشند. در اين پژوهش، معادلات انرژي توسعه داده شده و انحناهاي چند لايه هاي نازک کامپوزيتي با درجات بالاتر مطالعه شده است. براي در نظر گرفتن معادلات انرژي با درجات بالاتر، پوسته هاي کامپوزيتي متعامد که به شکل استوانه اي بودند، انتخاب شده است. شکل پس از پخت پوسته هاي کامپوزيتي به ترتيب چيدمان لايه ها، شعاع انحنا، ضخامت چند لايه و دماي پخت قطعات بستگي دارد. بنابراين در پژوهش حاضر، تغييرات اين پارامترها بررسي و نتايج ارزيابي شده است. هم چنين، درباره تعيين کرنش ها و تنش هاي پس ماند با استفاده از کرنش ها و انحناهاي لايه مياني بحث شده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 100
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی