5 SID.ir | شناسايي عوامل تعيين کننده عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

شناسايي عوامل تعيين کننده عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، ایران
 
چکیده: 

در اين مطالعه، در راستاي کمک به توسعه صادرات و بازاريابي صادراتي در قلمرو صنعت مواد غذايي، تعداد ده عامل شامل اندازه شرکت، تجربه صادراتي، محرک هاي صادراتي، مشکلات صادراتي، مزيت هاي رقابتي، تعهد صادراتي، استراتژي انطباق محصول، استراتژي انطباق قيمت، کانال هاي صادرات مستقيم و هزينه هاي تبليغات خارجي مورد بررسي قرار گرفته اند. براي گردآوري اطلاعات مربوط به اين عوامل، پرسشنامه محقق ساخته بين شركت هاي توليد کننده صادراتي مواد غذايي در استان تهران توزيع و سپس با استفاده از فن آماري مدل يابي معادلات ساختاري تحليل گرديد. فرضيه هاي پژوهش حاکي از تاييد روابط معني دار ميان عوامل ده گانه و عملکرد صادراتي اين شركت ها مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 380
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی