برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

شناسايي عوامل تعيين کننده عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، ایران
 
چکیده: 
در اين مطالعه، در راستاي کمک به توسعه صادرات و بازاريابي صادراتي در قلمرو صنعت مواد غذايي، تعداد ده عامل شامل اندازه شرکت، تجربه صادراتي، محرک هاي صادراتي، مشکلات صادراتي، مزيت هاي رقابتي، تعهد صادراتي، استراتژي انطباق محصول، استراتژي انطباق قيمت، کانال هاي صادرات مستقيم و هزينه هاي تبليغات خارجي مورد بررسي قرار گرفته اند. براي گردآوري اطلاعات مربوط به اين عوامل، پرسشنامه محقق ساخته بين شركت هاي توليد کننده صادراتي مواد غذايي در استان تهران توزيع و سپس با استفاده از فن آماري مدل يابي معادلات ساختاري تحليل گرديد. فرضيه هاي پژوهش حاکي از تاييد روابط معني دار ميان عوامل ده گانه و عملکرد صادراتي اين شركت ها مي باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حقیقی، م.، و فیروزیان، م.، و نجفی مجد، ص. (1387). شناسایی عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی در صنعت مواد غذایی. مدیریت بازرگانی, 1(1), 3-20. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=88106



Vancouver : کپی

حقیقی محمد، فیروزیان محمود، نجفی مجد صمد. شناسایی عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی در صنعت مواد غذایی. مدیریت بازرگانی. 1387 [cited 2022January20];1(1):3-20. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=88106



IEEE : کپی

حقیقی، م.، فیروزیان، م.، نجفی مجد، ص.، 1387. شناسایی عوامل تعیین کننده عملکرد صادراتی در صنعت مواد غذایی. مدیریت بازرگانی, [online] 1(1), pp.3-20. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=88106.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 249 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی