نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي تغييرات سفتي بافت ميوه سيب رد و گلدن دليشز پس از برداشت با توجه به نوع پايه، رقم و تيمار کلريد کلسيم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یاسوج
 
چکیده: 
سفتي گوشت ميوه يکي از مهمترين خصوصيات کيفي سيب محسوب مي شود. به منظور مطالعه تغييرات سفتي باقت ميوه سيب پس از برداشت با توجه به نوع پايه، رقم و تيمار کلريد کلسيم اين آزمايش به صورت فاکتوريل در قالب طرح کاملا تصادفي با سه تکرار به اجرا درآمد. تيمارها شامل پايه در دو سطح (مالينگ مرتون 106 و بذري)، رقم در دو سطح (رد دليشز و گلدن دليشز)، کلريد کلسيم در پنج سطح شامل (صفر، 1، 2.5، 5، 7.5 درصد) و زمان نگهداري در سردخانه در سه سطح (50، 100 و 150 روز) بود. نتايج نشان داد که نوع پايه تاثير معني داري بر ميزان سفتي بافت ميوه دارد، بطوريکه بيشترين سفتي مربوط به پايه بذري بود. همچنين نوع رقم نيز تاثير معني داري بر ميزان سفتي بافت ميوه نشان داد بطوريکه ميوه رقم رد دليشز به مراتب سفت تر از ميوه رقم گلدن دليشز بود. غوطه وري ميوه ها در محلول کلريد کلسيم سفتي بافت ميوه و غلظت کلسيم را به طور معني داري نسبت به شاهد افزايش داد بطوريکه بيشترين ميزان غلظت کلسيم در تيمار 7.5 درصد غوطه وري مشاهده شد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حسینی فرهی، م.، و ابوطالبی جهرمی، ع.، و پناهی کردلاغری، خ. (1387). بررسی تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه, رقم و تیمار کلرید کلسیم. پژوهش و سازندگی, 21(1 (پی آیند 78) در زراعت و باغبانی), 74-79. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=87954



Vancouver : کپی

حسینی فرهی مهدی، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، پناهی کردلاغری خدابخش. بررسی تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه, رقم و تیمار کلرید کلسیم. پژوهش و سازندگی. 1387 [cited 2022May26];21(1 (پی آیند 78) در زراعت و باغبانی):74-79. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=87954



IEEE : کپی

حسینی فرهی، م.، ابوطالبی جهرمی، ع.، پناهی کردلاغری، خ.، 1387. بررسی تغییرات سفتی بافت میوه سیب رد و گلدن دلیشز پس از برداشت با توجه به نوع پایه, رقم و تیمار کلرید کلسیم. پژوهش و سازندگی, [online] 21(1 (پی آیند 78) در زراعت و باغبانی), pp.74-79. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=87954.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 472 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی