برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
دي 1386 , دوره  6 , شماره  1 ; از صفحه 16 تا صفحه 21 .
 
عنوان مقاله: 

توليد اسيد لاکتيک توسط سلولهاي تثبيت شده با استفاده از روشهاي مختلف به دام اندازي سلول Lactobacillus casei subsp. casei ATCC 39392

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه پایلوت بیوتکنولوژی، انستیتو پاستور ایران، 69، خیابان پاستور، تهران، ایران
 
چکیده: 

در اين بررسي، توليد اسيد لاکتيک به روشهاي مختلف تثبيت سلول از طريق بدام اندازي مقايسه گرديده است. سلولهاي بدام انداخته شده در آلژينات باريم و ژل آگار بصورت دانه و در مکعب هاي اسفنجي ساخته شده از پلي يورتان بصورت تخمير پسته تکرار شونده مورد استفاده قرار گرفتند.
افزايش توليد اسيد لاکتيک در طي تخمير توسط سلولهاي بدام انداخته شده در آلژينات باريم بهتر از روشهاي ديگر توسط سلولها تحمل گرديد. در سلول هاي آگار به ترتيب
0.625 و 0.425 گرم در ليتر ساعت بوده در حاليکه در تخمير با سلولهاي آزاد 0.375 گرم در ليتر ساعت بدست آمد. همچنين سلولهاي تثبيت شده در آلژينات در طي کشت هاي تکرار شونده تا 40 روز پي درپي مقاومت نموده و نسبت به روشهاي ديگر کارايي بهتري از خود نشان داد. در اين تحقيق براي اولين بار تثبيت سلولهاي Lactogacillus casei در اسفنج پلي يورتان با روش هاي ديگر مقايسه و شاخص هاي توليد اسيد لاکتيک در تخمير بصورت کشت تکرار شونده و در محيط هاي اقتصادي موجود در ايران نظير آب پنير و خيسانده ذرت غني شده با گلوکز ارايه گرديده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 110
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی