برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تير 1387 , دوره  6 , شماره  3 ; از صفحه 144 تا صفحه 150 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير آنزيمهاي قارچي بر روي عمل سفيد کنندگي فاقد کلر خمير حاصل از باگاس

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* مرکز پژوهشی فناوریهای نوین در مهندسی علوم زیستی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
 
چکیده: 

اين مطالعه، در مورد سفيدکنندگي بدون کلر خميرهاي باگاس (تفاله نيشکر) پخت شده با دي متيل فرم آميد توسط گونه هايي از قارچ به نام سريپو ريپوسيز سابورميس پورا انجام شده است. اين فرآيند شامل مراحل سفيد کردن با اکسيژن و پراکسيد هيدروژن مي باشد که اثر مرحله آنزيمي بر روي درجه سفيدي خمير مورد مطالعه قرار گرفت و در پايان با خميرهاي کنترلي که بدون افزودن آنزيم فرآوري شده است، مقايسه شد. بعد از سفيدکنندگي نهايي، درجه سفيدي برابر 80-79% حاصل شد. در اثر سفيد کردن، بعد از مرحله آنزيمي درجه سفيدي خمير (حدود 1.3-1.7% (ISO و ليگنين زدايي (تا 10.37%) بهبود يافت. همچنين، در مقدار پراکسيدهيدروژن 3% تا 9%، بهبود درجه سفيدي و قابليت سفيدکنندگي اين خميرها بسيار بهتر از نمونه کنترلي طي تمام مراحل پراکسيد هيدروژن است. همچنين در اولين و دومين مرحله سفيد کردن توسط پراکسيد هيدروژن، مي توان بالاترين کيفيت سفيدکنندگي در اثر بکارگيري زايلانز زا مشاهده کرد و در مرحله آخر اين ميزان کاهش مي يابد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

شیخی، ا.، و عموعابدینی، ق.، و راشدی، ح.، و ضیایی شیرکلایی، ی.، و سلطانعلی، س.، و شمس حقانی، ز. (1387). تاثیر آنزیمهای قارچی بر روی عمل سفید کنندگی فاقد کلر خمیر حاصل از باگاس. مجله بیوتکنولوژی ایران, 6(3), 144-150. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=87309



Vancouver : کپی

شیخی امیر، عموعابدینی قاسم، راشدی حمید، ضیایی شیرکلایی یاسر، سلطانعلی سعید، شمس حقانی زهرا. تاثیر آنزیمهای قارچی بر روی عمل سفید کنندگی فاقد کلر خمیر حاصل از باگاس. مجله بیوتکنولوژی ایران. 1387 [cited 2021October28];6(3):144-150. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=87309



IEEE : کپی

شیخی، ا.، عموعابدینی، ق.، راشدی، ح.، ضیایی شیرکلایی، ی.، سلطانعلی، س.، شمس حقانی، ز.، 1387. تاثیر آنزیمهای قارچی بر روی عمل سفید کنندگی فاقد کلر خمیر حاصل از باگاس. مجله بیوتکنولوژی ایران, [online] 6(3), pp.144-150. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=87309.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 41 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی