APA :
کپیصفاریان، م.، و وکیلی، ر.، و صاحب کار، ا.، و نعمتی، م.، و دهری، م.، و تولایی، س.، و لطفیان، ا.، و فرنز، گ.، و غیورمبرهن، م. (1388). بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران, 19(1), 41-46. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84792
Vancouver :
کپی صفاریان محمد، وکیلی رحیم، صاحب کار امیرحسین، نعمتی محسن، دهری منیره، تولایی سیما، لطفیان الهام، فرنز گوردن، غیورمبرهن مجید. بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران. 1388 [cited 2021April11];19(1):41-46. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84792
IEEE :
کپی صفاریان، م.، وکیلی، ر.، صاحب کار، ا.، نعمتی، م.، دهری، م.، تولایی، س.، لطفیان، ا.، فرنز، گ.، غیورمبرهن، م.، 1388. بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران, [online] 19(1), pp.41-46. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84792>.