برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1388 , دوره  19 , شماره  1 ; از صفحه 41 تا صفحه 46 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير افزايش مصرف لبنيات بر سطح سرمي آنتي بادي پروتئين شوک حرارتي 27 در کودکان با وزن بالا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
*
 
چکیده: 

زمينه و هدف: پاسخ ايمني عليه پروتئينهاي شوک حرارتي يکي از عوامل دخيل در بروز آتروسکلروز مي باشد. تاکنون هيچ مطالعه اي به بررسي تاثير مصرف کلسيم يا لبنيات بر سطح سرمي آنتي بادي پروتئين شوک حرارتي 27 نپرداخته است. اين مطالعه به منظور بررسي تاثير افزايش مصرف لبنيات بر سطح سرمي آنتي بادي پروتئين شوک حرارتي 27 در کودکان انجام شد.
روش مطالعه: کودکان دچار اضافه وزن يا چاقي (99 نفر، محدوده سني: 18-12 سال، محدوده (40-27 kg/m2 :BMI، بطور تصادفي تحت درمان با يک رژيم داراي محدوديت کالري (500 کيلوکالري کمتر از کل انرژي مصرفي در روز) به همراه مصرف روزانه 2 (38 نفر)، 3 (26 نفر) و يا 4 (35 نفر) واحد فرآورده هاي لبني به مدت 12 هفته قرار گرفتند. سطح سرمي آنتي بادي پروتئين شوک حرارتي 27 به همراه سطح سرمي hs-CRP و پروفايل چربي خون قبل و بعد از پايان مطالعه در سه گروه مورد اندازه گيري قرار گرفت.
يافته ها: پس از گذشت 12 هفته، غلظت سرمي آنتي بادي پروتئين شوک حرارتي 27 در هيچ يک از سه گروه مورد مطالعه نسبت به ابتداي مطالعه تفاوت معناداري پيدا نکرد. همچنين در سطح سرمي hs-CRP و پروفايل چربي خون نيز تفاوت معناداري ديده نشد. تنها استثنا در اين مورد افزايش معني دار سطح HDL در گروه تحت درمان با مقادير کم لبنيات (روزانه 2 واحد) بود.
نتيجه گيري: افزايش مصرف فراورده هاي لبني در کودکان دچار اضافه وزن يا چاقي تغيير معناداري در سطح سرمي آنتي بادي پروتئين شوک حرارتي 27 ايجاد نمي کند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

صفاریان، م.، و وکیلی، ر.، و صاحب کار، ا.، و نعمتی، م.، و دهری، م.، و تولایی، س.، و لطفیان، ا.، و فرنز، گ.، و غیورمبرهن، م. (1388). بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران, 19(1), 41-46. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84792



Vancouver : کپی

صفاریان محمد، وکیلی رحیم، صاحب کار امیرحسین، نعمتی محسن، دهری منیره، تولایی سیما، لطفیان الهام، فرنز گوردن، غیورمبرهن مجید. بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران. 1388 [cited 2021April11];19(1):41-46. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84792



IEEE : کپی

صفاریان، م.، وکیلی، ر.، صاحب کار، ا.، نعمتی، م.، دهری، م.، تولایی، س.، لطفیان، ا.، فرنز، گ.، غیورمبرهن، م.، 1388. بررسی تاثیر افزایش مصرف لبنیات بر سطح سرمی آنتی بادی پروتئین شوک حرارتی 27 در کودکان با وزن بالا. مجله بیماریهای کودکان ایران, [online] 19(1), pp.41-46. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84792>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 99 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی