نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مقايسه خواص نانوکامپوزيت هاي پلي يورتاني تهيه شده به دو روش مختلف

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
 
چکیده: 
در اين پژوهش، ابتدا يک مدل الاستومر پلي يورتاني بر پايه پلي تترامتيلن گليکول، 4،2- تولوئن دي ايزوسيانات و 4،1- بوتان دي ال، به عنوان رزين پايه انتخاب شد. سپس، دو نمونه نانوکامپوزيت پلي يورتاني به دو روش مختلف، پليمر شدن درجا و بين لايه اي شدن مذاب تهيه شد. براي ساخت اين نانوکامپوزيت ها از خاک رس اصلاح شده تجارتي کلويزيت 30B به مقدار 0.4 درصد وزني استفاده شد. خواص نمونه هاي تهيه شده به روش پراش پرتو X، آزمون کشش، تجزيه گرمايي و نيز اندازه گيري سختي مطالعه شد. بر اساس نتايج، خواص گرمايي نانوکامپوزيت هاي تهيه شده بهتر از نمونه پلي يورتان خالص بود. روش فرايند بر خواص مکانيکي نمونه نانوکامپوزيت تهيه شده به روش مذاب اثر منفي داشت.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

برمر، م.، و باریکانی، م.، و فریدون نیا، م. (1387). مقایسه خواص نانوکامپوزیت های پلی یورتانی تهیه شده به دو روش مختلف. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی), 21(6 (پیاپی 98)), 471-476. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84095



Vancouver : کپی

برمر محمد، باریکانی مهدی، فریدون نیا مجتبی. مقایسه خواص نانوکامپوزیت های پلی یورتانی تهیه شده به دو روش مختلف. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی). 1387 [cited 2022August15];21(6 (پیاپی 98)):471-476. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84095



IEEE : کپی

برمر، م.، باریکانی، م.، فریدون نیا، م.، 1387. مقایسه خواص نانوکامپوزیت های پلی یورتانی تهیه شده به دو روش مختلف. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی), [online] 21(6 (پیاپی 98)), pp.471-476. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=84095.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 160 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی