برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1387 , دوره  63 , شماره  3 ; از صفحه 113 تا صفحه 115 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير پرتودهي با اشعه گاما و نگهداري در انجماد بر روي خواص حسي، شيميايي و باكتريايي گوشت ماهي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران، تهران، ایران
 
چکیده: 
در اين مطالعه اثر تابش اشعه گاما و نگهداري به صورت منجمد بر كيفيت حسي، شيميايي و باكتريايي گوشت ماهي مورد بررسي قرار گرفت. تعداد 30 عدد ماهي آزاد پرورشي (فيتوفاگ)، هر كدام به 12 قسمت مساوي تقسيم و اين 12 قسمت در 4 گروه قرار گرفتند يك گروه بدون قرار گرفتن در معرض اشعه به عنوان گروه كنترل و 3 گروه ديگر در معرض 75/0، 3 و 5 كيلوگري اشعه قرار گرفتند. نمونه ها در برودت 18– درجه سانتيگراد نگهداري شدند و در زمان هاي نگهداري (روز صفر و ماه سوم) مورد آزمايش هاي باكتريايي، شيميايي و حسي قرار گرفتند. پس از انجام آزمايش، داده ها با استفاده از روش آناليز ANOVA مورد تجزيه و تحليل قرار گرفتند. نتايج حاكي از آن بود كه پرتودهي در دوز 75/0 كيلوگري به همراه نگهداري در انجماد به طور معني داري از نگهداري در انجماد (به تنهايي) در افزايش مدت زمان نگهداري ماهي (بدون هيچ گونه اثر غير قابل قبول بر روي كيفيت شيميايي و حسي محصول) موثر مي باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صفاریان، ع.، و رکنی، ن.، و آخوندزاده بستی، ا.، و باهنر، ع.، و ابراهیم زاده موسوی، ح.، و نوری، ن. (1387). تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران), 63(3), 113-115. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=81085



Vancouver : کپی

صفاریان علیرضا، رکنی نوردهر، آخوندزاده بستی افشین، باهنر علیرضا، ابراهیم زاده موسوی حسینعلی، نوری نگین. تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران). 1387 [cited 2021December08];63(3):113-115. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=81085



IEEE : کپی

صفاریان، ع.، رکنی، ن.، آخوندزاده بستی، ا.، باهنر، ع.، ابراهیم زاده موسوی، ح.، نوری، ن.، 1387. تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی, شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران), [online] 63(3), pp.113-115. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=81085.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 132 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی