برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1387 , دوره  18 , شماره  1 ; از صفحه 215 تا صفحه 227 .
 
عنوان مقاله: 

ضريب رسانش گرماي توده در پسته پوست گيري نشده

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* موسسه آموزش عالی علمی کاربردی وزارت جهاد کشاورزی
 
چکیده: 

يکي از مهم ترين خواص حرارتي توده پسته پوست گيري نشده يعني ضريب رسانش گرما به عنوان تابعي از دما و رطوبت مورد ارزيابي قرار گرفت. بازه رطوبتي دانه ها از %20.9 بر پايه وزن تر تا %51.8 (رطوبت هنگام برداشت) و بازه دمايي از 20 تا 40 درجه سلسيوس متغير بود. به منظور اندازه گيري ضريب رسانش گرما در مواد کشاورزي نسبت به ساخت کاوشگر رسانش گرما اقدام گرديد. با استفاده از کاوشگر مذکور که يک منبع خط گرما درون آن نصب گرديده است. ضريب رسانش گرما در حالت گذرا ضمن محاسبه شيب لحظه اي بيشينه تعيين گرديد. ضريب رسانش گرما با افزايش رطوبت و دما به طور معني داري افزايش يافت. به گونه اي که با افزايش رطوبت از %20.9 به %51.8، اين ضريب به طور متوسط از 0.1145 به 0.1904 W/moC افزايش يافت. علاوه بر آن مشاهد گرديد که با افزايش دما از 20 تا 40 درجه سلسيوس متوسط ضريب رسانش گرما از حداقل 0.1448 تا حداکثر 0.1585 W/moC متغير بود. آزمايش ها روي دو رقم پسته (رقم اکبري و رقم کله قوچي) نشان داد که ضريب رسانش گرما در پسته رقم کله قوچي در سطح احتال %5 کوچکتر از رقم اکبري مي باشد. برخي روابط رگرسيوني درجه دو از اثرات دما و رطوبت بر ضريب رسانش گرما ارايه گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 92
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی