برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1386 , دوره  5 , شماره  18 ; از صفحه 17 تا صفحه 25 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي غلظتهاي مختلف گليسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختياري پس از انجماد - ذوب مايع مني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* اصفهان، پژوهشکده رویان، گروه جنین شناسی
 
چکیده: 

هدف: تعيين غلظتهاي بهينه گليسرول و زرده تخم مرغ به منظور انجماد مايع مني قوچ
مواد و روشها: جمع آوري مايع مني توسط واژن مصنوعي انجام شد. از هر قوچ دو انزال پي در پي به صورت يک روز در ميان جمع آوري شد. نمونه ها با محيطهاي انجماد فوق به روش يک مرحله اي رقيق شدند و تا دماي 5 درجه سانتيگراد به مدت 2 ساعت به صورت تدريجي سرد شدند، سپس به داخل ني هاي انجماد
0.5ml کشيده شدند. ني ها به مدت 12 دقيقه در بخار نيتروژن قرار داده شدند و براي ذخيره نهايي در نيتروژن مايع نگهداري شدند.
يافته ها: نتايج حاصل از اين تحقيق نشان داد که هر چند در تمام گروه هاي تيماري، اسپرمهاي قوچ پس از انجماد - ذوب داراي تحرک بودند ولي درصد تحرک در گروه هاي مختلف تيماري با يکديگر متفاوت است.
نتيجه گيري: نتايج حاصل از اين تحقيق بيانگر اين است که هر چند درصد تحرک اسپرم پس از انجماد - ذوب در تمام گروه هاي تيماري در مقايسه با حالت قبل از انجماد کاهش معني داري
(p£0.05) را نشان مي دهد ولي در بين گروه هاي تيماري، گروه E10G4 (10 درصد زرده تخم مرغ و 4 درصد گليسرول)، کمترين (3.4 درصد) و گروه E20G8 (20 درصد زرده تخم مرغ و 8 درصد گليسرول)، بيشترين (48 درصد) درصد تحرک اسپرم را پس از انجماد ذوب نشان دادند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

فروزان فر، م.، و فضیلتی، م.، و حسینی، س.، و مولوی، ف.، و حاجیان، م.، و اسداله صالحی، س.، و ربیعی، ا.، و نصراصفهانی، م. (1386). بررسی غلظتهای مختلف گلیسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختیاری پس از انجماد - ذوب مایع منی. (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal, 5(18), 17-25. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76669



Vancouver : کپی

فروزان فر محسن، فضیلتی محمد، حسینی سیدمرتضی، مولوی فریبا، حاجیان مهدی، اسداله صالحی سمیه، ربیعی اسداله، نصراصفهانی محمدحسین. بررسی غلظتهای مختلف گلیسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختیاری پس از انجماد - ذوب مایع منی. (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal. 1386 [cited 2021November27];5(18):17-25. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76669



IEEE : کپی

فروزان فر، م.، فضیلتی، م.، حسینی، س.، مولوی، ف.، حاجیان، م.، اسداله صالحی، س.، ربیعی، ا.، نصراصفهانی، م.، 1386. بررسی غلظتهای مختلف گلیسرول و زرده تخم مرغ بر تحرک اسپرم قوچ نژاد بختیاری پس از انجماد - ذوب مایع منی. (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal, [online] 5(18), pp.17-25. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76669.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 118 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی