برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1386 , دوره  4 , شماره  4 ; از صفحه 45 تا صفحه 52 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي روش مستقيم توليد ماست غليظ شده

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان
 
چکیده: 

نوع و ميزان ميكروارگانيسم آغازگري كه در توليد ماست غليظ شده استفاده مي شود، دو عامل موثر در كيفيت محصول مي باشد. نمونه هاي ماست غليظ شده از تلقيح مستقيم شير غليظ شده با اواپراتور تحت خلا تا دو سطح ماده جامد كل (23 و 27 درصد)، با دو نوع كشت آغازگر CH1 و YC-380 تهيه شدند. سطوح آغازگر مورد استفاده شامل 2 و 4 درصد براي نمونه 23 درصد ماده جامد، و 2، 4 و 6 درصد براي نمونه 27 درصد ماده جامد بودند. بررسي آماري نتايج نشان داد كه استفاده از آغازگر YC-380 در مقايسه با CH1 باعث بهبود طعم و بافت نمونه ها در دو سطح ماده جامد مي شود. استفاده از سطوح بالاتر آغازگر تا حد 4 درصد طعم و بافت همه نمونه ها را بهبود داده اما از آن حد بيشتر، تاثير معناداري بر پذيرش حسي آنها نداشت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مهدیان، ا.، و مظاهری تهرانی، م. (1386). بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده. علوم و صنایع غذایی ایران, 4(4), 45-52. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76371



Vancouver : کپی

مهدیان الهام، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده. علوم و صنایع غذایی ایران. 1386 [cited 2021November29];4(4):45-52. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76371



IEEE : کپی

مهدیان، ا.، مظاهری تهرانی، م.، 1386. بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 4(4), pp.45-52. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76371.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 109 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی