APA :
کپیمهدیان، ا.، و مظاهری تهرانی، م. (1386). اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران, 4(3), 59-67. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76356
Vancouver :
کپی مهدیان الهام، مظاهری تهرانی مصطفی. اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران. 1386 [cited 2021April15];4(3):59-67. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76356
IEEE :
کپی مهدیان، ا.، مظاهری تهرانی، م.، 1386. اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 4(3), pp.59-67. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76356>.