برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1386 , دوره  4 , شماره  3 ; از صفحه 15 تا صفحه 20 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ميزان ژلاتينه شدن نشاسته در نان بربري توسط تکنيک پراش اشعه ايکس (XRD)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
 
چکیده: 
در اين تحقيق ژلاتينه شدن نشاسته نان بربري مورد بررسي قرار گرفت. به منظور ژلاتينه شدن نشاسته از تکنيک پراش اشعه ايکس (Diffraction X-Ray) و آزمون تعيين مقدار قند کل استفاده شد. شدت و ارتفاع پيک هاي تهيه شده از نان ها با اوزان مختلف (400، 500 و 600 گرم) توسط اين تکنيک از نوع الگوي V بوده که بيانگر ژلاتينه شدن نشاسته مي باشد. نتايج ديفراکتوگرام هاي روزهاي سوم و پنجم آزمايشات ظهور تدريجي اشکال بلوري را نشان مي دهد که اين پديده در مورد نان بربري روند کندي دارد که به نظر مي رسد مربوط به وجود رطوبت بالا در آن باشد. محاسبات آماري نيز نشان دهنده اين مطلب است که وزن نمونه ها در روند ژلاتينه شدن تاثيري نداشته و پخت اثر يکساني بر روي کليه نمونه ها داشته است.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عرفانیان، آ.، و سیدین اردبیلی، س.، و عزیزی، م. (1386). بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD). علوم و صنایع غذایی ایران, 4(3), 15-20. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76345



Vancouver : کپی

عرفانیان آرزو، سیدین اردبیلی سیدمهدی، عزیزی محمدحسین. بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD). علوم و صنایع غذایی ایران. 1386 [cited 2021December09];4(3):15-20. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76345



IEEE : کپی

عرفانیان، آ.، سیدین اردبیلی، س.، عزیزی، م.، 1386. بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان بربری توسط تکنیک پراش اشعه ایکس (XRD). علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 4(3), pp.15-20. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=76345.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 146 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی