برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي خواص تخته خرده ساخته شده با پوسته برنج و رزين اوره – فرمالدهيد با استفاده از دي ايزوسيانات

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* صومعه سرا، دانشگاه گیلان، دانشکده منابع طبیعی
 
چکیده: 

در اين بررسي با استفاده از پوسته برنج و رزين اوره – فرمالدهيد در مقادير 7، 8، 9 و 10 درصد (بر اساس وزن خشک پوسته برنج) تخته خرده ساخته شده است. براي بهبود چسبندگي از 4، 4' – دي فنيل دي ايزوسيانات به مقدار 1 و 2 درصد به جاي رزين اوره – فرمالدهيد استفاده شده است. با اندازه گيري خواص ميکانيکي (استحکام خمشي و چسبندگي داخلي) و فيزيکي (جذب آب و تورم در ضخامت پس از 2 و 24h غوطه ور سازي) اثر مقدار رزين اوره – فرمالدهيد و دي ايزوسيانات بر چسبندگي ارزيابي شده است. تجزيه واريانس نتايج به وسيله نرم افزار SPSS و مقايسه ميانگين داده ها به کمک آزمون دانکن انجام شده است. نتايج نشان مي دهد که با افزايش مقدار رزين اوره – فرمالدهيد و جايگزيني بخشي از آن با دي ايزوسيانات تمام خواص مکانيکي و فيزيکي تخته ها بهبود مي يابد. به طور کلي، بهترين خواص فيزيکي و مکانيکي در تخته ساخته شده با 10 درصد رزين (8 درصد اوره – فرمالدهيد و 2 درصد دي ايزوسيانات) به دست آمده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی