5 SID.ir | مقايسه و تعيين تركيب اسيدهاي چرب روغن هسته انگور ايراني و وارداتي
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

مقايسه و تعيين تركيب اسيدهاي چرب روغن هسته انگور ايراني و وارداتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین پیشوا
 
چکیده: 

سه نمونه هسته انگور از مناطق مختلف كشور جمع آوري و به روش سوكسله، روغن آن ها استخراج شد و به منظور تحليل مقايسه اي، دو نمونه روغن هسته انگور وارداتي تهيه گرديد. روغن هر يك از نمونه ها توسط حلال استخراج و خصوصيات فيزيكي و شيميايي روغن هاي استخراج شده مانند درصد روغن، درصد اسيد چرب آزاد، انديس پراكسيد و زمان پايداري روغن مورد بررسي قرار گرفت. همچنين به منظور تعيين تركيب اسيدهاي چرب، متيل استراسيدهاي چرب نمونه هاي مورد نظر تهيه و با استفاده از دستگاه گاز كروماتوگراف مورد آزمايش قرار گرفتند. اسيدهاي چرب لينولئيك و سپس اولئيك به ترتيب اسيدهاي چرب غالب در نمونه هاي روغن هسته انگور بودند. با توجه به تركيب اسيدهاي چرب، عدد پراكسيد، زمان پايداري روغن به اكسيداسيون و درصد اسيد چرب آزاد، نمونه ها شناسايي گرديدند و نهايتا مشخص شد كه ضمن وجود تفاوت و تشابهاتي بين برخي واريته هاي روغن هسته انگور ايراني با انواع وارداتي، روغن هسته انگور مي تواند به عنوان روغن مناسب پخت و سالادي معرفي گردد .

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 484
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی