نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1385 , دوره  3 , شماره  2 ; از صفحه 19 تا صفحه 25 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي ويژگيهاي فيزيكي- شيميايي هسته ده رقم انار يزد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
 
چکیده: 
در اين تحقيق هسته ده رقم انار (شيرين شهوار يزدي، طوق گردن، زاغ يزدي، ساوه، آمانه خاتوني، پوست سياه، گرج شهوار يزدي، ملس يزدي، گبري و اصفهاني دانه سياه)، براي اندازه گيري خاكستر، عناصر معدني (Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K) و پروتئين مورد تجزيه قرار گرفت. ميزان خاكستر و پروتئين ده رقم انار يزد به ترتيب بين 1.81-2.35% و 6.63-12.95% متغير بوده و همچنين مقادير ميانگين عناصر معدني Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K به ترتيب 85.00، 50.50، 110.52، 0.29، 11.60، 0.96 و 9.09 ميلي گرم در 100 گرم بدست آمد.در اين تحقيق روغن ده رقم هسته انار يزد با حلال هگزان و به روش سوكسله استخراج كرد. سپس ويژگي هاي فيزيكي- شيميايي روغن هسته ده رقم انار يزد بررسي شد. اين ويژگيها عبارتند بودند از: ضريب شكست (1.50-1.51)، اسيديته (0.25-0.42 درصد)، عدد يدي (165.0-179.4)، عدد صابوني (181.3-187.9 ميلي گرم KOH در گرم)، مواد غيرقابل صابوني (1.16-1.63)، عدد پراكسيد (0.30-0.7 ميلي اكي والان در 1000 گرم روغن) و رطوبت و مواد فرار (0.10-0.19%).
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
طرح های مرتبط: 
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صمدلویی، ح.، و عزیزی، م.، و برزگربفرویی، م. (1385). بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. علوم و صنایع غذایی ایران, 3(2), 19-25. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=71104



Vancouver : کپی

صمدلویی حمیدرضا، عزیزی محمدحسین، برزگربفرویی محسن. بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. علوم و صنایع غذایی ایران. 1385 [cited 2022May17];3(2):19-25. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=71104



IEEE : کپی

صمدلویی، ح.، عزیزی، م.، برزگربفرویی، م.، 1385. بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 3(2), pp.19-25. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=71104.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 169 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی