مشخصات مقاله عنوان نشریه: پژوهش و سازندگي اطلاعات شماره: بهار 1386 , دوره 19 , شماره 4(پي آيند 74) در امور دام و آبزيان ; از صفحه 46 تا صفحه 52 . عنوان مقاله: بررسي اثرات جيره هاي مرطوب بر عملكرد جوجه هاي گوشتي پس از اعمال محدوديت غذايي در دوره رشد جبراني نویسندگان: رامشي فاضل, اسلامي موسي*, فياضي جمال آدرس: * گروه علوم دامی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین چکیده: در اين آزمايش تعداد240 قطعه جوجه يك روزه نر و ماده گوشتي سويه آرين به طور تصادفي انتخاب، و سپس جوجه ها به 6 تيمار آزمايشي تقسيم شدند. اين آزمايش با استفاده از طرح كاملا تصادفي به روش فاكتوريل (2×3) شامل سه سطح محدوديت فيزيكي (صفر درصد محدوديت (شاهد)، ده درصد و بيست درصد كمتر از (شاهد)، و دو روش تغذيه (خشك و مرطوب)، با چهار تكرار و 10 قطعه جوجه براي هر تكرار در داخل هر تيمار انجام گرديد. افزايش وزن زنده در پايان هفت هفتگي، در تيمارهاي غذايي 0، 10 و20 درصد محدوديت به ترتيب 2031.13 ، 1905.13 و 1907 گرم بود، كه تيمار صفر درصد با ساير تيمار ها اختلاف معني داري داشت (p<0.05). روش تغذيه (خشك و مرطوب) بر روي افزايش وزن زنده نهايي تاثير معني داري نداشت. مصرف خوراك تيمار بيست درصد محدوديت از ساير تيمارها كمتر بود، همچنين ميانگين مصرف جيره مرطوب كمتر از جيره خشك بود (p<0.05). ضريب تبديل غذايي تيمار شاهد كمتر از تيمارهاي ده و بيست درصد محدوديت بود (p<0.05). اما بين تيمارهاي ده و بيست درصد محدوديت تفاوت معني داري وجود نداشت. ضريب تبديل جيره مرطوب از جيره خشك كمتر بود (p<0.05). از نظر وزن لاشه، وزن سينه، وزن ران، وزن چربي محوطه بطني و وزن امعا و احشا بين تيمارها اختلاف معني داري وجود نداشت. وزن امعا و احشا در جيره مرطوب با ساير تيمارها اختلاف معني داري داشت (p<0.05). کلید واژه: جيره مرطوب(Q4)محدوديت غذايي(Q4)رشد جبراني(Q4)جوجه يك روزه(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: لاشهمورفولوژی رودهخصوصیات لاشهفراسنجه های خونیکوکسیدیوزاسید آمینهتنش گرماییپاسخ ایمنی ارجاعات: بررسي امكان رشد جبراني با تغيير تراكم مواد مغذي جيره در جوجه هاي آميخته گوشتي آرين مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي اثرات استفاده از جيره مرطوب بر عملكرد جوجه هاي گوشتي پس از اعمال محدوديت غذايي در دوره رشد جبرانيتاثير شدت محدوديت غذايي در سنين اوليه و افزايش تراكم مواد مغذي جيره پس از اعمال محدوديت بر عملكرد جوجه هاي گوشتيعملكرد جوجه هاي گوشتي طي و پس از اعمال محدوديت غذايي در سنين اوليه تاثير محدوديت غذايي در سنين پايين بر عملكرد و غلظت تيروكسين سرم خون جوجه هاي گوشتيبررسي استفاده از جيره مرطوب در تغذيه جوجه هاي گوشتي مقالات همایشی مرتبط: افزودن پودر برگ مورد (Myrtus communis) به جیره اسیدی شده برای جوجه های گوشتی تحت تنش گرماییکاربرد پودر بقایای کشتارگاهی طیور تولیدی استان قم در تغذیه جوجه های گوشتی بررسی اثر مکمل عصاره آویشن فرآوری شده بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، فاکتورهای خونی و درصد تلفات جوجه های گوشتیاثر استفاده از لیزین مازاد بر وزن امعاء و احشاء و چربی محوطه شکمی در جوجه های گوشتیبررسی استفاده از پودر سیب زمینی خام در جیره جوجه های گوشتی ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 92 آخرین های بلاگ تست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متنآیا میان تعداد نویسندگان یک مقاله و تعداد استنادات آن رابطه وجود دارد ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی