4 SID.ir | اثر نارنجين و کوئرسيتين بر اکسيداسيون LDL از طريق تاثيرشان در اتصال مس به LDL در محيط آزمايشگاهي (In Vitro)
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

اثر نارنجين و کوئرسيتين بر اکسيداسيون LDL از طريق تاثيرشان در اتصال مس به LDL در محيط آزمايشگاهي (In Vitro)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بیوشیمی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
 
چکیده: 

مقدمه: اکسيداسيون ليپوپروتئين با دانسيته پايين (LDL) احتمالا نقش مهمي در ايجاد آتروز بازي مي نمايد. شناخت سازوكار اکسيداسيون LDL و عواملي که موجب حساسيت آن به اين فرايند مي شوند هنوز کامل نمي باشد. يون مس به عنوان يکي از عوامل دخالت کننده در اکسيداسيون LDL طي آترواسکلروز معرفي شده و تصور بر آن است که اتصال يون هاي مس به LDL از شرايط لازم براي اين اکسيداسيون است. بنابراين هدف از اين مطالعه بررسي اثر دو فلاونوئيد نارنجين و کوئرسيتين روي اتصال مس به LDL و بنابراين اکسيداسيون آن مي باشد.
روش ها:
LDL از پلاسماي محتوي EDTA توسط اولتراسانتريفوژ به صورت گرادياني جدا گرديد. اکسيداسيون LDL توسط يون هاي مس در غياب و حضور نارنجين و کوئرسيتين به روش تيوباربيتوريک اسيد (TBARS) ارزيابي شد. در نهايت اثر نارنجين و کوئرسيتين بر تشکيل کمپلکس مس-LDL توسط ژل فيلتراسيون مطالعه گرديد.
يافته ها: اين مطالعه نشان داد که نارنجين تشکيل
TBARS و کمپلکس مس-LDL را مهار نموده در حالي که کوئرسيتين موجب افزايش تشکيل TBARS و کمپلکس مس-LDL مي شود.
نتيجه گيري: نتايج فوق مشخص مي نمايند که نارنجين با مهار اتصال مس به
LDL ممکن است حساسيت اين ليپوپروتئين را به اکسيداسيون در مقابل يون مس کاهش دهد و به اين طريق احتمالا در پيشگيري از عوارض آترواسکلروز نقش دارد، در حالي که کوئرسيتين با تحريک اتصال مس به LDL احتمالا موجب افزايش حساسيت LDL به اکسيداسيون شده و بدين طريق ممکن است موجب پيشرفت فرايند آترواسکلروز شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 189
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی