برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1386 , دوره  17 , شماره  1 ; از صفحه 109 تا صفحه 118 .
 
عنوان مقاله: 

توليد ژله کم کالري آب سيب با استفاده از پکتين طبق آفتابگردان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
 
چکیده: 

امروزه افراد جامعه در رژيم غذايي خود علاقه زيادي به غذاهاي کم کالري دارند. در اين راستا پکتين با درجه استريفيکاسيون پايين، توليد فرآورده هاي ژله اي از قبيل ژله، مربا و مارمالاد را با استفاده از مقادير کم شکر امکانپذير مي سازد. در اين مطالعه از پکتين به دست آمده از طبق گل آفتابگردان به دليل اينکه از نوع کم استر بوده و از توانايي تشکيل ژل در گستره وسيعي از pH به ويژه در pH هاي نزديک خنثي با حضور يون کلسيم و مقادير کم شکر برخوردار است استفاده گرديد. در فرمولاسيون ژله هاي مختلف کم کالري آب سيب شامل )پکتين -1 0.5 درصد، شکر 10-30-50 درصد، pH 2.5، 3.5، 4.5 و کلرور کلسيم در مقادير 10-30-50 ميلي گرم به ازاي هر گرم پکتين( در قالب آزمايش فاکتوريل با طرح پايه کاملا تصادفي مورد آزمايش قرار گرفت. خواص بافتي ژله هاي تهيه شده با دستگاه اينستران و خواص ارگانولپتيکي آنها از طريق تست پانل تعيين گرديد. تجزيه و تحليل داده ها نشان داد که درصد پکتين و کلرور کلسيم داراي اثر معني دار بر روي خواص بافتي و اوگانولپتيکي ژله ها مي باشد. در حالي که مقدار شکر داراي تاثير معني دار روي خواص اورگانولپتيکي ژله ها بود ولي تاثير آن روي خواص بافتي معني دار نبود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
 
Cite:
APA : کپی

قاطع فر، ر.، و احمدی زنوز، ع.، و قاسم زاده، ح.، و ایاسه، ع.، و محمدی، س. (1386). تولید ژله کم کالری آب سیب با استفاده از پکتین طبق آفتابگردان. دانش کشاورزی, 17(1), 109-118. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=66210



Vancouver : کپی

قاطع فر راحله، احمدی زنوز عادل، قاسم زاده حمیدرضا، ایاسه علی، محمدی سیدابوالقاسم. تولید ژله کم کالری آب سیب با استفاده از پکتین طبق آفتابگردان. دانش کشاورزی. 1386 [cited 2021April16];17(1):109-118. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=66210



IEEE : کپی

قاطع فر، ر.، احمدی زنوز، ع.، قاسم زاده، ح.، ایاسه، ع.، محمدی، س.، 1386. تولید ژله کم کالری آب سیب با استفاده از پکتین طبق آفتابگردان. دانش کشاورزی, [online] 17(1), pp.109-118. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=66210>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 140 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی