برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

اثر باز پخت بر ساختار بلوري لايه هاي نازک سولفيد کادميوم

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده فیزیک، دانشگاه یزد
 
چکیده: 

لايه هاي نازک سولفيد کادميوم به روش تبخير در خلا تهيه شد. اثر باز پخت در مجاورت هوا و در دماهاي 200oC, 100oC و 300oC بررسي و با لايه هاي بدون باز پخت مقايسه گرديد. با استفاده از پراش پرتو ايکس (XRD) براي آناليز ساختار شبکه لايه ها، معلوم شد كه ساختار لايه ها شش گوشي با جهت رشد (002) بوده و بيشترين بي نظمي آن در دماي باز پخت بالاتر از 200oC رخ داده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صالحی، م.، و جلیل پیران، ع.، و میرجلیلی، غ. (1386). اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم. بلورشناسی و کانی شناسی ایران, 15(1), 211-218. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=65531



Vancouver : کپی

صالحی محمدعلی، جلیل پیران علی، میرجلیلی غضنفر. اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم. بلورشناسی و کانی شناسی ایران. 1386 [cited 2021September26];15(1):211-218. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=65531



IEEE : کپی

صالحی، م.، جلیل پیران، ع.، میرجلیلی، غ.، 1386. اثر باز پخت بر ساختار بلوری لایه های نازک سولفید کادمیوم. بلورشناسی و کانی شناسی ایران, [online] 15(1), pp.211-218. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=65531.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 69 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی