نسخه جدید سایت SID.ir

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1385 , دوره  37 , شماره  6 ; از صفحه 1059 تا صفحه 1066 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير ميزان انرژي و نوع الگوي اسيدهاي آمينه جيره بر عملكرد توليدي جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 
اين آزمايش براي بررسي تاثير سطح انرژي جيره و الگوي اسيدهاي آمينه بر اساس احتياجات توصيه شده انجمن ملي تحقيقات و تغذيه مرحله اي بر عملكرد توليدي، خصوصيات لاشه و كيفيت بستر جوجه هاي گوشتي صورت گرفت. براي اين منظور يك آزمايش فاكوريل 2´3 در قالب طرح كاملا تصادفي انجام شد. عامل اول غلظت انرژي جيره و متشكل از 2 سطح انرژي (3100 و 2900 كيلوكالري/ كيلوگرم) و عامل دوم الگوي اسيدهاي آمينه متشكل از 3 سطح بود. الگوي اول اسيد آمينه بر اساس مقادير توصيه شده انجمن ملي تحقيقات و الگوي دوم بر اساس مقادير توصيه شده تغذيه مرحله اي بود. الگوي سوم اسيد آمينه بدين صورت تهيه شد كه جوجه ها در دوره آغازين (0 تا 21 روزگي) بر اساس الگوي توصيه شده انجمن ملي تحقيقات و در دوره رشد (22 تا 42 روزگي) بر اساس مقادير توصيه شده تغذيه مرحله اي، تغذيه شدند. سطح انرژي جيره بر عملكرد توليدي، درصد ازت بيشتر و مقدار چربي حفره بطني تاثير معني دار (P<0.05) و بر ساير تركيبات لاشه اثر معني دار نداشت (P>0.05). الگوي اسيدهاي آمينه بر عملكرد توليدي و خصوصيات لاشه تاثير معني داري نداشت (P>0.05). مقدار پروتئين مصرفي و درصد ازت بستر جوجه هاي تغذيه شده بر اساس الگوي اسيدهاي آمينه تغذيه مرحله اي نسبت به انجمن ملي تحقيقات پايين تر بود (P<0.05). كاهش جزيي هزينه هر كيلوگرم گوشت توليدي در روش تغذيه مرحله اي نسبت به انجمن ملي تحقيقات بيانگر اين واقعيت است كه در صورت استفاده از روش تغذيه مرحله اي هزينه توليد هر كيلوگرم گوشت ممكن است كاهش يابد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
طرح های مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

دستار، ب.، و مصطفی لو، ی.، و حسنی، س. (1385). تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران, 37(6), 1059-1066. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64755



Vancouver : کپی

دستار بهروز، مصطفی لو یوسف، حسنی سعید. تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران. 1385 [cited 2022August09];37(6):1059-1066. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64755



IEEE : کپی

دستار، ب.، مصطفی لو، ی.، حسنی، س.، 1385. تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران, [online] 37(6), pp.1059-1066. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=64755.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 96 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی